Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy pomysł na prepaid w Heyah – Telefon bez związku.

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Guest
      Liczba postów: 135689

W ciągu najbliższych dni Heyah wprowadzi całkiem nową ofertę prepaid. W zamian za deklarowaną wartość doładowań będzie można dostać telefon nawet za złotówkę. Bez jakiejkolwiek umowy, ale za to po roku korzystania. Pojawią się też zestawy z modemem i abonament Heyah.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest

no niestety, ja jednak zmienie lokal Heyah na Fresh w nadziei na lepszy zasieg, a przy okazji darmowe simensy po doladowaniu no i stała stawkę do wszystkich…

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

w play juz to bylo nazywalo sie telefon na deser

• Anonymous
      Guest

ale pomysł dobry i ceny zapowiadają niskie. heyah dobrze się rozwija, a rozmowy międzyanrodowe jak widać dali im dużo klientów

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

A jeszcze niedawno Heyah wzbraniała się, że nigdy nie będą mieli oferty na abonament 🙂 swoją drogą ciekawe co zaoferują, bo przecież będzie to musiała być lepsza oferta niż pre-paid, bardzo dobry z resztą w tym przypadku 🙂

• Anonymous
      Guest

Sądzę że rozmowy międzynarodowe rozmowami ale także bardzo tani net daje im dużo klientów. Zresztą jest to wg mnie dobra sieć i cennik też ma taki.

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

i o to chodzi , dzięki temu będą obniżki u innych operatorów !!!

• Anonymous
      Guest

Dziwne ze nazywaja to nowosci atelefon bez zwiasku przeciez to juz jest od dawna u nich hcyab ze nie rozumiem i ma to byc calkiem co innego , ale wedlug meni to jest to samo co bylo do tej pory ze sie deklaruje ilosc doladowan to jaka to nowosc.

• Anonymous
      Guest

Ciekawa jestem ile będzie starter z modemem kosztował.

Viewing 8 reply threads
Reply To: Nowy pomysł na prepaid w Heyah – Telefon bez związku.
Your information: