Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy MIX w T-Mobile z bezpłatnym 12 GB przez rok

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Od 1 stycznia 2015 roku jeszcze więcej Internetu do wykorzystania w MIX od T-Mobile. Klienci otrzymują na start w prezencie bezpłatny pakiet 12 GB do swobodnego korzystania z Internetu nawet przez rok.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Nowy MIX w T-Mobile z bezpłatnym 12 GB przez rok

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141151

Czy TM moze kogos czyms zaskoczyc?

• Anonymous
      Guest

[b] „Microsoft Lumia 353” [/b]- mocne zaskoczenie – pewnie mają na wyłączność.

Taryfy fatalnie wysokie i tak naprawdę bardzo marnie. [b] [/b]

• Anonymous
      Guest

Może warto kupić

• Anonymous
      Guest

ktoś tu upadł na głowę, wykorzystasz internet i w pizdu płacisz za wszystko

• Anonymous
      Guest

Cena za minutę połączenia to pewnie nadal 0,39 zł w opcji doładowań za 35 zeta na miesiąc?
      Nie, dziękuje…

Żart.pl

• Anonymous
      Guest

T MOBILE i wszystko JASNE !!!- ja tam smartfona NIE MAM 🙂 liczy się dla mnie cena za minutę połączenia w kraju jak i za granicą ( cena smsa i mms ). Ja z oferty T mobile nie skorzystam . Ta TABELA OD T MOBILE AŻ MNIE O BÓL GŁOWY PRZYPRAWIA !!!!. 35 ZŁ MINIMALNE DOŁADOWANIE PRZEZ 12 MIECHÓW POTEM 70ZŁ !!!! . Sorry ale ja nie jestem biznesmenem !!! .
      A TAK PRZY OKAZJI CHCE ŻYCZYĆ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015:-)

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3914

Tragiczna pomyłka T-M.pl czy zemsta wywalanych marketingowców? Kto rozsądny to łyknie? Prepaid lepszy od tego zarsanego MIX-a.

Viewing 7 reply threads
Reply To: Nowy MIX w T-Mobile z bezpłatnym 12 GB przez rok
Your information: