Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Noworoczna wyprzedaż telefonów w Orange

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 4 stycznia Orange obniża ceny 18 modeli telefonów w ofertach abonament i mix. Obniżki cen sięgają nawet 688 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

Co daje wyprzedaż jak operator uparcie trzyma się wysokich cen za połączenia i za internet. a konkurencja nie śpi. Koniec z siedzeniem i trzymaniem się operatora który nie jest elastyczny i nie dostosowuje cen do rynkowych. Nie mam zamiaru przepłacać. Można Temu operatorowi zadedykować fragment wiersza Adama Asnyka.

"Trzeba z Żywymi naprzód iść,

Po życie sięgać nowe:

A nie w uwiędłych laurów liść

Z uporem stroić głowę!"

• Anonymous
      Guest

Nikt Cie nie zmusza do korzystania z usług tego albo innego operatora. Dla mnie ceny mają bardzo dobre i nie narzekam, a to że obniżyli teraz koszt telefonu jest tylko dodatkowym plusem

• Anonymous
      Guest

Zmusza mnie cyrograf który podpisałem. Porównaj ofertę Play-a i będziesz miał porównanie. I wyjdzie Ci że "ceny mają bardzo dobre" ale mogą mieć jeszcze lepsze i poco przepłacać.

• Anonymous
      Guest

Przynajmniej nie trzeba sie martwic ze nagle przeskoczy na inny przekaznik i zacznie naliczac dodatkowe oplaty za korzystanie z netu.

• Anonymous
      Guest

Przynajmniej nie trzeba sie martwic ze nagle przeskoczy na inny przekaznik i zacznie naliczac dodatkowe oplaty za korzystanie z netu.

• Anonymous
      Guest

Dziwne mam kilku kumpli korzystających z play-a i jakoś o takich problemach nic nie mówili. Wręcz odwrotnie. Są zadowoleni że za te same pieniądze mogą sobie na więcej pozwolić.

• Anonymous
      Guest

To fakt w Play jest to bardzo duży problem bo można się złapać i sporo zapłacić bo w Play stawka za każde 100kB to 12groszy. A Orange, ma ceny spore jak na telefony z blokadą sieci:/

Viewing 7 reply threads
Reply To: Noworoczna wyprzedaż telefonów w Orange
Your information: