Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe warunki doładowań

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 53

Z dniem 1 grudnia zmieniają się zasady doładowań w sieci Era. Teraz minimalna kwota przedłużająca ważność połaczeń wynosi 25zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

i to jest błąd, bo generalnie wszyscy dążą do obniżania kosztów utrzymania numeru…

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135606

No ale Era bardziej dba o swoje zyski a nie dobro klienta dlatego podwyższa to minimalne doładowanie.

• Anonymous
      Guest

i traci klientów tym samym

• Anonymous
      Guest

I właśnie trzeba od nich się ewakuować.

• Anonymous
      Guest

Ja już wywaliłem jednego TT którego używałem ponad 2 lata. Zostały mi jeszcze dwa abonamenty z którymi też pewnie się pożegam (za ok 12 miesiecy) bo to co jest obecnie w ogóle mi już nie odpowiada. Minut jest dośćale transmisja danych to dno totalne. 5mb za 5 zł to stawka poniżej wszelkiej krytyki i do tego fatalnie taktowanie tych danych. Obecnie do mobilnego netu używam startera Heyah ale mam też Simplusa.

• wlo
      Participant
      Liczba postów: 1131

Wydać więcej to czasem zapłacić mniej – ta zasada jest stała i prawie zawsze się potwierdza… Kwartalne zasilenie – wiecej wydane, mniej zapłacone 😉

117 zł rocznie zdaje się niedawno miało kosztować utrzymanie i pakiet rozmów w TT?

• Anonymous
      Guest

wg ery czy uke to było??w kazdym razie od1.12.08 NIEAKTUALNE.swoją drogą mam starego604..w sumie mija 4 lata 2 razy w roku go uzupelniam20 i mam czas do jutra..120 ej jest,chyba wykorzystam zamiast firmowego stacjo,oszczednosci grudnia sobie"odbije".59 do 3 a do4 77 sms 16 ,10 pakietow ej na 30 dni,pakiet sms/mms jest.stary tt nie jest zły ale juz nie przystaje do rynku.przynajmniej od roku.w nowym tt widac obawe przed niskim mtr podobną do nowego mixplusa:ograniczenia w pakietach.za to heyah rewelacyjnie:min tania jak sie dzwoni do wszystkich transmisja danych w normalnej cenie.chyba pojdzie pod mlotek albo ptc chce by ttkowcy migrowali do abo lub heyah.a jak juz zostaną to 20 nie wystarcza na 30 dni..i po co brandowac ere na tmobile??

• Anonymous
      Guest

Tak WLO tylko, że znacna część (pewnie większość) pre-paidowców to osoby młode niekiedy grubo poniżej 18 lat. Bardzo często są to osoby bez dochodów lub o bardzo niskich dochodach. Dla niech to zasadnicza różnica zasilać za 20zł a zasilacz za 50zł lub 100zł.

• Anonymous
      Guest

Ojciec ma w tak taku,mama tak tak fona. Nie wykorzystują nawet tej minimalnej kwoty. A po tej podwyżce to się zastanawiam czy nie przenieść ich do mobil kinga.

• Anonymous
      Guest

zapomnialem ze sa przeciez dolawania 50zl na 3mce czyli 16 i troche zl na miesiac

• Anonymous
      Guest

Widzę, że Era konsekwentnie pogarsza ofertę Taktaka. Brawo, tak trzymać. Zawsze im mniej klientów tym lepiej przecież.

• Anonymous
      Guest

Numery niestety trzeba będzie odżałować. A wie ktoś może jak wygląda sprawa z tak tak fonem?

• Anonymous
      Guest

bez przesady to tylko 5 zł. wielkiej różnicy nie ma. Po za tym jak ktoś już wcześniej zauważył jest doładowanie za 50zł na 3 miesiące i w rozliczeniu miesięcznym wychodzi jeszcze taniej niż to za 20zł

• Anonymous
      Guest

Jeśli ktoś korzysta z tt fona i doładowywał sobie 20 zł na miesiąc, to teraz musi 25 zł??

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem to jest zmiana regulaminu,osoby które podpisały umowę w TT fon mogą rozwiązac tą umowę lub era przez okres umowu nie zmieni kwoty doładowania.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem- to niewielka różnica. I tak zawsze doładowuję za min 50 zł.

• Anonymous
      Guest

A ja zawsze ładuję za 20zł i twierdzę, że to jest kolosalna różnica, czaisz?

Viewing 17 reply threads
Reply To: Nowe warunki doładowań
Your information: