Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowe warunki doładowań
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest28 listopada 2008 at 22:00Liczba postów: 135606Ja już wywaliłem jednego TT którego używałem ponad 2 lata. Zostały mi jeszcze dwa abonamenty z którymi też pewnie się pożegam (za ok 12 miesiecy) bo to co jest obecnie w ogóle mi już nie odpowiada. Minut jest dośćale transmisja danych to dno totalne. 5mb za 5 zł to stawka poniżej wszelkiej krytyki i do tego fatalnie taktowanie tych danych. Obecnie do mobilnego netu używam startera Heyah ale mam też Simplusa.
-
-
Anonymous
Guest29 listopada 2008 at 14:25Liczba postów: 135606wg ery czy uke to było??w kazdym razie od1.12.08 NIEAKTUALNE.swoją drogą mam starego604..w sumie mija 4 lata 2 razy w roku go uzupelniam20 i mam czas do jutra..120 ej jest,chyba wykorzystam zamiast firmowego stacjo,oszczednosci grudnia sobie"odbije".59 do 3 a do4 77 sms 16 ,10 pakietow ej na 30 dni,pakiet sms/mms jest.stary tt nie jest zły ale juz nie przystaje do rynku.przynajmniej od roku.w nowym tt widac obawe przed niskim mtr podobną do nowego mixplusa:ograniczenia w pakietach.za to heyah rewelacyjnie:min tania jak sie dzwoni do wszystkich transmisja danych w normalnej cenie.chyba pojdzie pod mlotek albo ptc chce by ttkowcy migrowali do abo lub heyah.a jak juz zostaną to 20 nie wystarcza na 30 dni..i po co brandowac ere na tmobile??
-
Anonymous
Guest29 listopada 2008 at 15:32Liczba postów: 135606
-
-
AuthorPosts