Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe taryfy Pakiet optymalny dla biznesu w Orange -reklama

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Nowe taryfy Pakiet optymalny dla biznesu w Orange
      –reklama
      Od dziś
      dostępne będą nowe taryfy dla klientów biznesowych w sieci Orange. Nowe nazwy
      pakietów to Optymalny. Klienci będą mieli do dyspozycji pięć taryf.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135875

Abonament może i super ale co z tego minuty przechodzą teraz tylko na 1 okres rozliczeniowy.

• Anonymous
      Guest

Jak na taryfy biznesowe to nie taka znów rewolucja. Nalezy jednak poczekać jakie telefony będa do tej oferty i dodatkowe znizki promocyjne.

• Anonymous
      Guest

Merk; Możes rozwinąć swój wątek? U kogo jest tak tanio?

• Anonymous
      Guest

170 do wszystkich za 29 zl brutto to po 17 groszy plus np

pakiet 70 do wszystkich za przeniesienie numeru.

• Anonymous
      Guest

Zawsze taniej ale to powinny być pakiety kwotowe a nie minutowe. Co operatora obchodzi na co wydam swoja kasę. Czy na telefoniczne połączenia, dane, mmsy czy smsy.

• Anonymous
      Guest

Abo jest i tak dobrze dopasowane bo jest duża liczba opcji do wyboru i co ważna połączonych z mixem dla firm. A co do rozliczania minutowego a nie kwotowego to bym owu tak nie przesadzał. Przecież to standardowe rozliczanie jakie jest praktycznie wszędzie.

• Anonymous
      Guest

Kiedyś miałem w Plusie dla biznesu taryfę elastyczna 100 i był kwotowy. Ale masz racje teraz w większości są minuty gratis co dla mnie jest gorszą ofertą. Tak mam trochę przykaz dużo rozmawiać a z innych opcji jak chce korzystać to już muszę płacić.

• Anonymous
      Guest

w pewnym sensie rozumiem twoje myślenie bo nie możesz sobie czegoś wziąć ale w tych ofertach dobierasz sobie to na czym Ci zależy. Jak dzwonisz tylko to podstawową ofertę, jak chcesz skorzystać z netu to bierzesz opcje z pakietami netowymi. W ostateczni pozostaje mix dla firm który jest dość uniwersalny. Może się mylę, nie wiem.. ale wydaje mi się że właśnie ta elastyczność jest atutem oferty.

• Anonymous
      Guest

No to mamy już nowe taryfy w Erze i Orange to teraz czekamy na konkurencję (Play i Plus). Co prawda Plus w lipcu 2009 roku zmieniał taryfy. Ale porównałem Orange i Plusa patrząc tylko na cenę abonamentu i wliczone minuty do wszystkich sieci to Orange wypada lepiej. Orange za 60 zł oferuje 250 min. Plus za 65 zł oferuje 180 minut. Orange za 324 zł oferuje 1800 minut Plus za 300 zł oferuje 1200 minut.

• Anonymous
      Guest

nawet dają radę te abonamenty firmowe, ciekawe czy można podłaczyć pod nie nokia mail?

Viewing 10 reply threads
Reply To: Nowe taryfy Pakiet optymalny dla biznesu w Orange -reklama
Your information: