Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Nowe taryfy Orange dla Firm
-
AuthorPosts
-
-
Orange wprowadza nową ofertę dla klientów biznesowych z atrakcyjnymi, płaskimi stawkami na połączenia, SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci. W nowych planach kwotę miesięcznego zobowiązania można wykorzystać na wszystkie dostępne usługi, które zawsze mają tę samą cenę, tak w ramach abonamentu jak i po jego wykorzystaniu.
-
Anonymous
Guest4 listopada 2008 at 20:28Liczba postów: 141101Dlaczego zawsze Orange jak zmienia taryfy nie daje szansy obecnym klientom na jej prostą zmianę bez podnoszenia abonamentu:(
Oferta fajna i pasowała by mi opcja 125 ale niestety płacę 10 zł więcej w tej chwili i zmieniając na nową taryfę musiałbym płacić o 36 zł więcej.
Bezsensowna polityka:(
-
Anonymous
Guest5 listopada 2008 at 08:45Liczba postów: 141101Wybaczcie ale z tej sieci po prostu trzeba wiac 🙂 Jak widze tekst o plaskich stawkach i cennik na pol kilemerta ro zastanawiam sie co w nich jest takiego plaskiego. Poza tym cena do Play jest z kosmosu. Przecietny klient jak widzi taka cene od razu zaczyna myslec o przejsciu do Play. W koncu lepiej zeby do mnie dzwoniono drozej niz ja mam drozej dzwonic do innych…
-
-
AuthorPosts