Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Nowe pakiety internetowe w roamingu w Plusie – oficjalnie
-
AuthorPosts
-
-
Plus wprowadził nowe pakiety internetowe w roamingu, które pozwolą optymalizować wydatki na transmisję danych za granicą – w szczególności na obszarze Unii Europejskiej oraz w Szwajcarii i USA. Nowe pakiety uruchomiono tuż przed feriami zimowymi ze szczególną dedykacją dla osób spędzających czas na nartach w regionie alpejskim.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Nowe pakiety internetowe w roamingu w Plusie – oficjalnie
-
Anonymous
Guest21 stycznia 2015 at 17:56Liczba postów: 141127 -
Anonymous
Guest22 stycznia 2015 at 14:42Liczba postów: 141127Internautom, zwłaszcza polskim, ciężko dogodzić… Plus rzuca ciekawą ofertę dla podróżujących, a tu… krytyka. Może i można kupić na miejscu dajmy na to w Japonii net mobilny, ale chyba nie po szukanie problemów się tam jedzie. Nie jestem biegły w tego typu sprawach, więc zakładam, że dużo czasu i zachodu zajęłoby mi obczajenie, co gdzie i jak… Roaming to jednak gigantyczna wygoda.
-
Anonymous
Guest22 stycznia 2015 at 18:40Liczba postów: 141127Dla mnie to okazja i cieszę się z nowych stawek. Ja mam telefon z simlockiem na Plusa i akurat przekładanie karty lokalnego operatora niewiele da. Pamiętam też jak byłem w Armenii z pożyczonym od brata starym smartfonem i musiałem się napocić, żeby najpierw dogadać z obsługą ichnego operatora, a potem to aktywować (komunikaty przychodziły tylko po ormiańsku) 🙁 Zawracanie głowy z tym, wolę mieć net w roamingu.
-
-
AuthorPosts