Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowe pakiety internetowe w roamingu w Plusie – oficjalnie

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Plus wprowadził nowe pakiety internetowe w roamingu, które pozwolą optymalizować wydatki na transmisję danych za granicą – w szczególności na obszarze Unii Europejskiej oraz w Szwajcarii i USA. Nowe pakiety uruchomiono tuż przed feriami zimowymi ze szczególną dedykacją dla osób spędzających czas na nartach w regionie alpejskim.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Nowe pakiety internetowe w roamingu w Plusie – oficjalnie

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141127

zajebista promocja trzeba by byc pierdolnietym żeby z tego korzystać 93 $ za 500MB Wystarczy kupić karte lokalnego operatora

• Anonymous
      Guest

Dokładnie – np. w Tajlandii za 60 PLN masz 4GB na 15 dni w sieci dtac (Happy Tourist SIM). Ktoś w ogóle korzysta z tych ich śmiesznych pakietów?

• Anonymous
      Guest

Czasami jesteś gdzieś krótko żeby szukać lokalnego operatora. No i jak przebujesz mieć dostęp do swojego normalnego numeru to trzeba mieć dual sima albo drugi telefon. No i w niektórych krajach trzeba mieć lokalny dowód żeby nawet prepaida kupić.

• Anonymous
      Guest

Niech lepiej poprawią taktowanie danych w kraju, 100 KB rozliczane osobno dla odebranych i wysyłanych to przesada. Gdyby chociaż było 50 KB, to już by było fajnie.

• Anonymous
      Guest

Internautom, zwłaszcza polskim, ciężko dogodzić… Plus rzuca ciekawą ofertę dla podróżujących, a tu… krytyka. Może i można kupić na miejscu dajmy na to w Japonii net mobilny, ale chyba nie po szukanie problemów się tam jedzie. Nie jestem biegły w tego typu sprawach, więc zakładam, że dużo czasu i zachodu zajęłoby mi obczajenie, co gdzie i jak… Roaming to jednak gigantyczna wygoda.

• Anonymous
      Guest

Dla mnie to okazja i cieszę się z nowych stawek. Ja mam telefon z simlockiem na Plusa i akurat przekładanie karty lokalnego operatora niewiele da. Pamiętam też jak byłem w Armenii z pożyczonym od brata starym smartfonem i musiałem się napocić, żeby najpierw dogadać z obsługą ichnego operatora, a potem to aktywować (komunikaty przychodziły tylko po ormiańsku) 🙁 Zawracanie głowy z tym, wolę mieć net w roamingu.

• Anonymous
      Guest

Ciekawe pakiety szczególnie dla firm, szkoda tylko, że nie rozliczane na konto tylko per SIM.

• Anonymous
      Guest

Czytelne i proste pakiety w Plusie. Jest OK i w dodatku można w niektorych krajach korzystać z LTE.

• Anonymous
      Guest

Super! 3 dychy w atlantyckim mi w zupełności wystarczy. Zamiast bawić się z kartami sim zagranicznych operatorów wystarczy kupić pakiecik. Na wakacje i do pracy w moim przypadku idealne rozwiązanie.

Viewing 9 reply threads
Reply To: Nowe pakiety internetowe w roamingu w Plusie – oficjalnie
Your information: