Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe opcje FORMUŁY Play na Kartę po wprowadzeniu Stanu Darmowego

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Play wprowadził dzisiaj nowy standard a mianowicie Stan Darmowy dla wszystkich ofert. Można rozmawiać i SMSować w Play bez limitu. W związku z tym Operator postanowił również odświeżyć taryfy FOMUŁY Play na Kartę, gdzie do tej pory mieliście do wyboru:

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Nowe opcje FORMUŁY Play na Kartę po wprowadzeniu Stanu Darmowego

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141116

Czy tymi drobnymi poprawkami Play chce zatrzeć niezbyt przychylnie przyjęty dziś Play Darmowy?

• Anonymous
      Guest

Taj jak przed konferencją twierdziłem że Play więcej gada niz zrobi tak się tez sprawdziło !!!! Liczyłem że Play pójdzie w kierunku tanich połączeń międzynarodowych albo jakoś wszystko zespoli smsy+połaczenia+internet podobnie jak zrobił to Virgin Mobile którego oferta jest SUPER !!!! Zastanawiam się nad migracją do Virgin

• Anonymous
      Guest

SUPER oferta. Za 14zl to co placilem 21zl. A za 21zl o 1GB wiekszy pakiet. Genaralnie spora obnizka.

• Anonymous
      Guest

Właśnie nie we wszystkich ofertach także proszę nie wprowadzać w błąd bo w ofercie z roczną ważnością konta dalej pobiera kasę z konta za rozmowy 🙂

• Anonymous
      Guest

Play jak zwykle wyolbrzymił swoja ofertę, odliczanie dni było czekaniem na coś rewolucyjnego a tu dupa ! Rewolucji niema i nie będzie ! Bardzie podoba mi się oferta Virgin Mobile i zdecydowanie jeśli miałbym okrzyknąć którąś ofertę rewolucją wybrałbym VIRGIN MOBILE !

• Anonymous
      Guest

haha za 20 zl nawet minut nie ma w tym tylko jeszce placic niech spadaja
      zreszta teraz rzadzi virgin 😀 lepszej ofert nie ma

• Anonymous
      Guest

jak dla mnie super oferta – kwestia korzystania z tel.
      dzowniąc i smsując głównie do play – wystarczy mi pakiet 300mb co msc za 3 zł i to są moje całe nowe koszty utrzymania tel – wcześniej 14-15 zł (pakiet sms do wszystkich + pakiet mb)

• Anonymous
      Guest

Przypudrowali ofertę a gadali o tym przed konferencją tak ze ludziom zrobili apetyty na coś więcej i stad tak chłodno to zostało przyjęte…

• Anonymous
      Guest

jak wyłączyć stan darmowy?

Viewing 9 reply threads
Reply To: Nowe opcje FORMUŁY Play na Kartę po wprowadzeniu Stanu Darmowego
Your information: