Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowe cenniki Orange POP i Nowe Orange POP -Regulaminy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Na stronach internetowych Orange pojawiły się już nowe cenniki oferty pre-paid. Najważniejsze zmiany to wprowadzenie w Orange POP i Nowym Orange Go stawki 0,29 gr za minutę do wszystkich prócz Playa i Cyfrowego Polsatu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 137828

jak na tyle czekania to się nie wysilili… Niby podobnie do oferty konkurentów, ale wciąż drożej…

• Anonimowy
      Gość

ale że nie obniżyli tych 20gr w sieci przy doładowaniu za 100? w play jest w pakiecie 5gr na stacjonarne i w sieci w heyah niewiem ale chyba tez mniej no i w simplusie też są pakiety które dają możliwość taniej rozmawiać. dziwnie to wogóle wygląda 20gr w sieci i 29gr do "innych" 😀 Zaraz za chwile zwiększy się ilość haczyków w postaci do centerneta i mobity też inna stawka i przestanie to być "śmieszne" Tak wiem wiem MTR ach ten MTR ale jak era plus i idea budowały sieć to tez się miały dobrze więc dlaczego PLAY ma rezygnować z MTR?? powoli powoli 😉 pozdro

• Anonimowy
      Gość

update: poza tym tak wielu użytkowników uważa że play ma za wysoki mtr a z innej bajki jaki mtr na orange wewnątrz sieci he? 0 więc z 20gr zarobią całe 20gr tak ciężko było dać chociaż 10gr?? za minute bez haczyków he? 😀

• Anonimowy
      Gość

do I > jest przeciez POPzone. sprawdz, prosze 😉

• Anonimowy
      Gość

cena sms kosmiczna, w sieci neizbyt tanio, a przecież podobno 80 % rozmów w Oraneg jest po sieci

• Anonimowy
      Gość

naprawde nastawialem sie na rewolucje, wymyslili po chu… oferte… bardziej zalezalo mi na obnizeniu polaczen w sieci a tu gowno, co za balwany

• Anonimowy
      Gość

lee i l to JA 😀 jakimś cudem niewpisało całości lee 😛

• Anonimowy
      Gość

Dobra oferta bo jest obniżka cen poza sieć i można kupić pakiety minut i SMSów w sieci!! Brawa dla Orange!! Najlepsza odpowiedź na Play Fresh od W3!!!

• Anonimowy
      Gość

orandżo no nie rozśmieszaj mnie 🙂

• Anonimowy
      Gość

@ Podam prosty przykład. Użytkownik Play czyli ja.

Kontra użytkownik Orange. Oboje mamy 200 zł.

Tobie te 200 złoty starczy na 4 doładowania po 50 zł.

4 x 3 miesące daje rok. Musisz ładować konto co 3 miechy.

Nie zostanie Ci nawet złotówka oszczędności w Orange.

Ja natomiast mogę jeszcze sporo zaoszczędzić!

5 zł i mam konto ważne rok. Stracę 4.80 zł

doładuje sobie za następną dowolną kwotę.

Znów pogadam.

Doładuje sobie za tyle ile potrzebuje!

Nikt mi nie każe wydawać 50zł co 3 miechy.

Nawet jak nigdzie nie dzwonię.

Prawdziwa wolność w Play Fresh a nie przymusowe

ładowanie konta co 3 miechy w Orange

aby móc rozmawiać.

• majko
      Członek
      Liczba postów: 20

@ Adi czyli rozumiem że przez rok wydajesz na telefon 5 zł?? 🙂 Jak widać oferta Orange jest dla ludzi którzy telefonu używają do rozmawiania a nie do trzymania tak po prostu

• Anonimowy
      Gość

Odwieczny dylemat Playowców – czy telefon ma być używany za 5 pln rocznie – co im się podoba w Freshu, czy jednak służy do częstego dzwonienia – o czym przypominaja przy okazji newsów o abonamentach w Play 🙂

• Anonimowy
      Gość

Trafiłeś w sedno. Jeżeli dla nich najważniejsze w ofercie jest to, ze mogą mieć numer za 5 zł zamiast używać teleonu to nic ich nie przekona.

• Anonimowy
      Gość

Kto niechce zrozumieć ten niech nie rozumie słowa WOLNOŚĆ doładowania oraz braku kradzieży środków z konta (zgodnej z regulaminem). To ja decyduję jak rozmawiam, a nie durny operator mi NAKAZUJE ładować, bo mi zablokuje konto i zlikwiduje środki.

• Anonimowy
      Gość

Korzystam z Playa od wejścia oferty, nie tylko dlatego, że połączenia wychodzące są ważne przez rok, ale ze względu na niską stawkę do wszystkich wszystkich sieci – 29 gr, tani pakiet 100 minut w Play i na stacjonarne za 5 PLN, stosunkowo przywoitą stawkę ze transfer danych (bez bawienia się w pakiety).

• Anonimowy
      Gość

Mało w zasadzie wprowadzili zmian właściwie tylko w Popie bo w innych to stawka się tylko zmieniła za połączenia. I te wymuszanie za ile trzeba doładować żeby mieć określoną stawkę(NOGO), bez możliwości aktywacji jak w Heyah.

• Anonimowy
      Gość

ale i tak cieszę się, że zmienili.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Nowe cenniki Orange POP i Nowe Orange POP -Regulaminy
Twoje informacje: