Start Forum Operatorzy Internet mobilny Nowa sieć Ery w Warszawie

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Guest
      Liczba postów: 135819

Podczas dzisiejszego spotkania Era poinformowała o zakończeniu prac modernizacyjnych swojej sieci na terenie aglomeracji warszawskiej. W sumie zmodernizowanych zostało 520 stacji bazowych.Jednocześnie Era pokazała nam jak wygląda jej centrum sterowania siecią. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Poll
      Member
      Liczba postów: 1733

Wygląda imponująco choć nie bardzo wiem co to takiego. Przepraszam czy to z pieniędzy klientów Ery czy Tmobile DE? Może wreszcie moja koleżanka dzwoniąc z Mokotowa do Pruszkowa nie będzie musiała 2 razy powtarzać tego co ma do przekazania. :lol

• rafaik
      Member
      Liczba postów: 356

To prawda centrum sterowania siecią wygląda jak wyjęte z NASA. Miałem okazję zwiedzić je kilka lat temu. Wszystko robi duże wrażenie. Wielkie telebimy, mapa kraju i migające tysiące diod. No i przed wejściem kabina elektrostatyczna.

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Jeszcze nie widzieliście centrum sterowania Vodafone UK, tam to dopiero jest Star Trek 😀
      Bardzo miło, że Era jest taka nowoczesna.

@Poll
      a centrum sterowania Play to z pieniędzy abonentów Play czy z abonentów innych sieci ?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135819

Na mnie to nie robi wrażenia,bo u mnie tylko EDGE z kosmiczną prędkością neta.W Warszawie to wszyscy mają cuda.Nie wiem jakie centrum ma Pley.Mogą miec nawet w budzie dla psa,ale u mnie mają 3G.Net działa naj lepiej z całej czwórki operatorów.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Nowa sieć Ery w Warszawie
Your information: