Start Forum Sprzęt Nokia Nokia prezentuje nowy model E7- przepiękny, biznesowy slider QWERTY- zdjęcia, wideo

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

Fiński producent zgodnie z naszymi przypuszczeniami ujawnił na trwającej właśnie konferencji Nokia World 2010 nowy model Nokia E7- „przepiękny, biznesowy slider z QWERTY”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• KamilBakowski
      Member

Zapomniałem dodać model Nokia E7 jest piękny, it’s beautiful, forfiter 🙂

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

Wygląda naprawdę ładnie, przynajmniej mi się podoba.

• KamilBakowski
      Member

@tytus, w pełni się zgadzam wygląda świetnie 🙂

• Anonymous
      Guest

Tylko cena pewnie będzie mniej ładna

• Tigertygrys
      Participant
      Liczba postów: 791

jeśli obiektyw jest z plastiku to pewnie po miesiącu można sobie zrobić zdjęcie co najwyżej swoich rys . Wygląda jak klon N97 – zobaczymy z czasem jak to działa.

• Bita-po
      Participant
      Liczba postów: 1040

Jest rzeczywiście piekny!! Kamil czy cos na temat ceny tego modelu sie dowiedziałeś ? Ja wiem ze jest planowany w ofercie Orange 🙂

• Anonymous
      Guest

Ciekawe, czy pod względem wielozadaniowości przeskoczy iPhone’a 4.

• Anonymous
      Guest

Jeśli chodzi cenę smartfonu Nokia E7, to myślę iż po wejściu jej do sprzedaży nie będzie źle (punktem odniesienia jest dla mnie cena iPhone’a 4). Nokia N8 została zapowiedziana z ceną 470 EURO, a do sprzedaży w Polsce wejdzie z ceną około 1900 zł, która pewnie szybko spadnie do 1700 zł – Nokia E7 została zapowiedziana z ceną 495 EURO, co oznacza że do sprzedaży w Polsce wejdzie z ceną z pewnością nie wyższą niż 2000 zł. Można mieć różne zdanie na temat tych cen, ale mając w głowie cenę iPhone’a 4 nie są to ceny złe.

• s
      Participant
      Liczba postów: 38

Zapowiada sie świetnie, ale w związku z tym, że cena będzie podobna jak N8 to chyba wolę jednak N8… Kurcze, muszę gdzieś obydwa na żywo obejrzeć przed zakupem

• Anonymous
      Guest

wlasnie dostalem ten telefon. Nic szczególnego. Normalny smartfon.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Nokia prezentuje nowy model E7- przepiękny, biznesowy slider QWERTY- zdjęcia, wideo
Your information: