Start Forum Sprzęt Nokia Nokia E52 w ofercie Ery

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od
      poniedziałku 19 października w ofercie sieci Era dostępna będzie Nokia E52,
      następca modelu E51. Telefon wyposażono w technologię HSPA, która pozwala na
      ściąganie plików z prędkością do 10,2 Mbps i wysyłanie do 2 Mbps.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

… chyba ODBIORNIK a nie NADAJNIK GPS ale dla wielu to szczegół ;-)… a tak w ogóle to bardzo fajny fonik.. Używam go od paru tygodni i nie narzekam… Bateria OK… Soft OK… wygląd OK… mogła by troszkę szybciej reagować no ale Symbian is Symbian.

Ciekawe ile Era sobie za nią zaśpiewa. Na ceneo biega teraz od 1059 PLN. Ja kupiłem oryginalnie zapakowaną Fińską wersja z oryginalnie wgranym polskim softem ( na polski rynek) za 899 PLN-ów… no i żadnych zobowiązań wobec żadnego operatora nie ma ;-)… więc jak się chce to się da sprzedać taniej.

• Anonymous
      Guest

… i konia z rzędem temu, kto znajdzie inną kolorystycznie wersje niż srebrno – szarą.

• Anonymous
      Guest

No np w Orange ten telefon jest dostępny tylko przez net co jest trochę dziwne. Jaka będzie cena zobaczymy. Na aukcjach ceny za nóweczki ponad 1000zł. Zresztą Nokie zawsze chodziły cenowo ale za jakość się płaci. Dobrze że go wprowadzają.

• Anonymous
      Guest

Hej, Jaka jakość ? dla mnie chała. 1,5 miesiąca od zakupu -tel 2 x w serwisie-wymiana obudowy. Poprzednio miałem e 66 -jeszcze większy chłam .nigdy więcej nokii!

• Anonymous
      Guest

to kup sobie TELEFON KOMÓRKA BARBIE DLA DZIEWCZYNEK, i sie ciesz z zycia 😛

Viewing 5 reply threads
Reply To: Nokia E52 w ofercie Ery
Your information: