Start Forum Sprzęt Nokia Nokia E52 dobry partner w biznesie

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Dzisiaj w Warszawie odbyła sie premiera nowego smartphonu Noki E52, przeznaczonego na rynek biznesowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Zajefajna e50-ka na force – he he he

• Anonymous
      Guest

fajna fajna… ciekawe w jakiej sieci w biznesie bedzie – ja mam w orange wzieta nie dawno Omnie, wiec moze jak bede mial wymiane to wezmę to?

• Anonymous
      Guest

ciekawe czy n-gage 2.0 będzie działać na nim?

• Anonymous
      Guest

leo jak byś nie wiedział,to jest telefon

biznesowy.

• Anonymous
      Guest

jestem ciekaw czy bateria bedzie naprawde tak wytrzymala co do reszty to spoko nawet gps sie dalo wcisnac ;p

• Anonymous
      Guest

wreszcie coś ciekawego, lecz nie ukrywam, że mam chętkę na N82 =] tylko ta cena…

• Anonymous
      Guest

wreszcie coś ciekawego, lecz nie ukrywam, że mam chętkę na N82 =] tylko ta cena…

• Anonymous
      Guest

Z producentami telefonów to jak z politykami – najpierw naobiecują a jak przyjdzie co do czego to i tak nic tego nie wyjdzie 🙂 Podawany czas pracy baterii przez producentów należy podzielić przez 2 a czasami nawet przez 3.

• Anonymous
      Guest

czy E52 posiada taka funcje? gdy dzwoni do mnie osoba ktora jest zapisana w ksiazce telefonicznej mojego telefonu to slysze jak telefon mowi ludzkim glosem nazwisko i imie tej osoby, oczywiscie gdy zapisze w ksiazce tylko imie wypowie tylko imie .jest to chyba jakis syntezator glosu ludzkiego

• Anonymous
      Guest

Olo oczywiscie, nawet e51 juz to ma:) ale wlasciwie to tylko bajer, mnie aby todenerwowalo wiec wyłaczylem.

• Anonymous
      Guest

IMO największym atutem tego telefonu jest A-GPS do tego ovi maps i można mieć nawigację w każdych warunkach…

Viewing 11 reply threads
Reply To: Nokia E52 dobry partner w biznesie
Your information: