-
AuthorPosts
-
-
Firma Nokia oficjalnie zapowiedziała premierę urządzenia muzycznego z dotykowym ekranem Nokia 5800 XpressMusic w Polsce. Telefon zostanie zaprezentowany 4 lutego br. Początkowo będzie dostępny tylko w sklepach branżowych, dopiero później w ofertach polskich operatorów komórkowych.
-
Z niecierpliwością czekałem na Nokie z dotykowym, ale po tym filmiku (i wielu innych z youtube) widzę, że raczej mnie ona zawiedzie. Potrzebuję czegoś szybkiego, a to nie wygląda na demona prędkości (wiecie- bez przesady, ale…) Dlatego chyba zdradzę ulubioną firmę i przeskoczę na iPhone’a- duzo bardziej funkcjonalny i wygodniejszy (z tego co widac…) Naprawdę nierozumiem tycho belg pod jego kierunkiem- bardzo przyjemny i wygodny fonik… Pozdro!
-
Anonymous
Guest26 stycznia 2009 at 20:20Liczba postów: 141118W UK jej koszt to 249 kosmodolca, więc bardzo rozsądnie. Procek rzeczywiście słaby ale dali trochę RAMu. Jak wiadomo to pierwszy telefon dotykowy od Noki pomijając jej tablety internetowe, więc wiele jest do dopracowania. Jak dla mnie bardzo przyjemny fonik. Może szybkość nie powala, ale cena jak na Nokię przyzwoita. Na pewno znajdzie wielu nabywców.
-
-
AuthorPosts
Nokia 5800 XpressMusic wchodzi do PolskiKan2009-01-26T13:46:02+01:00
Viewing 10 reply threads
Viewing 10 reply threads