Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Netia wyniki za III kwartał 2010 roku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Przychody Netii w pierwszych dziewięciu miesiącach 2010 r. wyniosły 1.175,1 mln PLN, wykazując wzrost o 5% rok-do-roku. Baza klientów usług szerokopasmowych zwiększyła się do 653.901. Baza klientów usług głosowych (własna sieć + WLR + LLU) wyniosła 1.213.584 na dzień 30 września 2010 r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138957

Może Netia dobra ale i droga. Zrezygnowałem z telefonu stacjonarnego w Netii i przeniosłem numer do operatora Voip. Miesięcznie nie płacę 43zł tylko 3 z kawałkiem;) Oszczędność 40zł/miesiąc. Mam łącze kablowe 8Mb/1Mb za 49zł/m-c i na nim działa telefon Voip. Nie zamierzam wracać do tradycyjnych drogich operatorów kuszących abo za 1zł na 3-6 miesięcy;)

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Tak dane pozytywne, widać ze wzrasta konkurencja dla TP dynamicznie.

• Anonimowy
      Gość

rzeczywiście wyniki Netii za ostatni kwartał prezentują się całkiem nieźle. Mam nadzieje tylko, że w najbliższym czasie trochę bardziej skupią się na klientach biznesowych. Bo ta ich oferta dla firm, w porównaniu choćby z konkurencyjną Tepsą ( DSL) pod względem cenowym abonamentów jak i dostępnych dodatkowo w ramach tego pakietów biznesowych (plany telefoniczne, VPN) wypada trochę mało konkurencyjnie. I brakuje mi właśnie w tej sferze Netii, jakiś nowych zmian, które nota bene często są stosowane w propozycjach dla klientów indywiudalnych. A to jest trochę dla mnie za mało.

• Anonimowy
      Gość

Iomega- pki co nie wiadomo jakie wyniki ma Tp,a przypuszczam , że po wprowadzeniu oferty dla studentów i zniżekw standardowej neo liczba abonentow mogla wzrosnąć

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Netia wyniki za III kwartał 2010 roku
Twoje informacje: