Start › Forum › Inne › Telix.pl › Nawigacja TRAK GPS-515 Navigo Europa 40 trafia do Marcina Mordala (aktualizacja)
- AuthorPosts
Publikujemy ostateczne wyniki konkursu wiedzy o Trak Electronics. Aby wygrać nawigację GPS-515 Navigo Europa 40 TeleAtlas! lub odtwarzacz muzyczny wystarczyło tylko codzienne czytać informacje na Telix.pl. Po weryfikacji wyników główna nagroda zostaje przyznana Czytelnikowi zarejestrowanemu jako: mordzio.
Anonymous
Guest2 lutego 2011 at 17:43Liczba postów: 182104Można by podać czasy dla porównania;P
No to się otarłem o nagrodę główną 🙂 Gratulacje dla zwycięzcy.
YES YES YES…. Byłbym szybszy gdyby pytanie pojawiło się razem z postem… ale cóż… MP3 też się przyda:)
Wielkie Dzięki:)Jeden z uczestników konkursu (czyli ja) złożył reklamacje odnośnie ogłoszonych wyników.
Czytając już na spokojnie niusa zauważyłem, że główną nagrodę zdobył [b] Blom[/b] po chwili zastanowienia przypomniałem sobie jego komentarz [url]https://www.telix.pl/artykul/tanszy-telefon–2-x-wiecej-minut–siec-rodzinna–elastyczna-oferta-ery-3,39175.html [/url][quote] Ja wysłałem o 15:34 pierwszego maila bo przedtem nie było pytania w poście o Erze (z godz. 15:21) pojawiło się dopiero później po publikacji.[/quote]
Ja wysłałem pierwszego meila o 15:31 a o 15:32 zamieściłem komentarz z informacją, że nie można wysłać odpowiedzi.
[b] Reasumując, wysyłając odpowiedź na co najmniej 3 minuty przed Blomem jestem trzeci…[/b]Witam
Czy do kogoś z nagrodzonych odzywała się firma Trak Electronics?
Już tydzień po konkursie a tu cisza…Panie Andrzeju czy wiadomo już coś? Firma TRAK sama sobie robi antyreklamę.
U mnie tez cisza Widocznie Firma trak ma nas głęboko gdzieś to bardzo żle o niej świadczy najpierw darmowa reklame sobie zrobili a pozniej cisza . Gdy Telix robil konkursy i nagrody byly w redakcji nie bylo takich problemow. Pozostaje mi wierzyc w to ze do wysylki uzyli golebi pocztowych a te biedne albo zamarzly albo pomylily droge
Wcale się nie zdziwię jak w końcu nagroda dotrze ale nie ta która ma dotrzeć bo pomylą tą z trudem skleconą w dziwnych okolicznościach listę zwycięzców :lol
Taką nierzetelnością firma TRAK samej sobie kopie dołek, a gdy wqrzeni internauci zamieszczą o niej swoje opinie na wszystkich możliwych forach, wtedy będzie za późno na ‚przepraszamy. Odbiorcy nagród sprawdzajcie daty nadania swoich przesyłek i porównajcie z zapowiedziami Kan-a tu pod newsem, wtedy nastąpi chwila prawdy. A może TRAK przede wszystkim drzewa z lasu tnie na deski, a nawigacje to tylko tak ubocznie w kanciapach trzepią?
Anonymous
Guest22 lutego 2011 at 14:50Liczba postów: 182104Może warto poszukać innego producenta, który zechciał by się zareklamować. Chętnie wzięłabym udział w konkursie, w którym nagrodą byłby jakiś nowy telefon Alcatela 😉
Anonymous
Guest22 lutego 2011 at 17:19Liczba postów: 182104Witam 🙂
Czy otrzymaliście nagrody ??? :lolTeż dostałem przed chwilą z datą 22.02
Jedno wielkie oszustwo ten konkurs 😡[quote]Też dostałem przed chwilą z datą 22.02
Jedno wielkie oszustwo ten konkurs 😡 [/quote] Nie rozumiem? Nagroda, niestety za co Przepraszam z opóźnieniem, ale dotarła więc nie ma tutaj oszustwa. Przykro mi, gdy czytam takie komentarze. Tak nawiasem zaczynam zastanawiać się nad tym, czy warto robić w przyszłości konkursy. AndrzejGwarancja też oczywiście nie podbita u mnie.
Skoro nawet Ciebie Kan okłamują w takiej sprawie jak to że już wysłali nagrody to w tą całą weryfikację zwycięzców za pomocą danych z serwerów też nie wierzę. Mogli podać cokolwiek skoro tam jest taki bajzel.Moja karta gwarancyjna ma wklejoną naklejkę z numerem seryjnym urządzenia. Wygrywałem nie jedną nagrodę i zawsze tak jest, przecież towar nie został nam sprzedany więc nie będzie pieczątki sklepu.
@Kan
Nie ma co przejmować się marudami, zawsze znajdzie się osoba dla której narzekanie jest jedyną rozrywką.Pytanie do zwycięzców Odtwarzacza MP3 VMP-161:
Czy u Was da się go podłączyć do komputera ?
U mnie na 2 kompach i netbooku udało się to tylko raz a teraz wyskakuje tylko komunikat „urządzenie miało awarię…” i w ogóle nie jest wykrywane, można go tylko naładować.Pobieraliście jakieś sterowniki do niego?
Niestety konsultanci w Traku nie wiedzą nawet, że takie coś produkują.
Z góry dzięki za odpowiedź.
[quote]Pytanie do zwycięzców Odtwarzacza MP3 VMP-161:
Czy u Was da się go podłączyć do komputera ?
U mnie na 2 kompach i netbooku udało się to tylko raz a teraz wyskakuje tylko komunikat „urządzenie miało awarię…” i w ogóle nie jest wykrywane, można go tylko naładować.Pobieraliście jakieś sterowniki do niego?
Niestety konsultanci w Traku nie wiedzą nawet, że takie coś produkują.
Z góry dzięki za odpowiedź. [/quote]
u mnie działa mez zarzutu. podłączyłem do kompa i widzi mi jako „urządzenie magazynujące” jak dobrze pamiętam. da się skopiować muzykę i wszystko śmiga. Ogólnie nagroda fajna tylko po pełnym naładowaniu starcza na niecałe 3 godziny słuchania. ale nie ma co narzekać. Całość można by podsumować tak: konkurs ciekawy, nagrody fajne, organizacja (nie wliczając oczywiście Telix’a bo tu nie ma co zarzucić)… pozostawie bez komentarza. Andrzej krytyczne komentarze i narzkanie zawsze było, jest i zapewne będzie jeszcze długi czas, taki nasz naród-narzekanie mamy we krwi 😉 więc nie ma się co przejmować.
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.