Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Najwięcejdający Plus, czyli 300 minut w abonamencie za 55 złotych

Viewing 32 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

13 kwietnia br. w największej sieci w Polsce startuje nowa oferta Najwięcejdający Plus! Nowa oferta to aż 300 minut co miesiąc, w okresie promocji, w abonamencie za 55 zł. Ponadto w ofercie obowiązuje stawka 29 gr. za minutę do wszystkich sieci poza Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

Plus zaczytna walczyć o klienta abonamentowych. Moze to prognostyk nowej wojny w komórkach tym razem w postt-paidach. Oby, oferta niczego sobie

• Anonymous
      Guest

Bo pierdolne co śmiech na sali na 9 albo 12 miesięcy ale gówniana oferta.

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, gh!

-brak wymienności na sms/mms

-promocyjny pakiet nie na całą Umowę

-brak przechodzenia pakietu,

…kaszana.Oby Era nie dała podobnej oferty.

• Anonymous
      Guest

ciekawa bedzie cena

telefonow

• Anonymous
      Guest

Kurde, dali by 188 minut za 55zl przez 24 miesiace i byloby zdecydowanie korzystniej. A ilosc minut przez cale 24 miesiace bylaby taka sama. Ale nie od dzis wiadomo, ze klient albo tych 300 nie wykorzysta, albo do 300 sie przyzwyczai i pozniej bedzie placil ekstra ponad abo. Krotki komentarz do oferty: skur******two ze strony plusa.

• Anonymous
      Guest

Każdy myślący i potrafiący liczy przyzna mi rację że dno.Takie oferty były dobre ze trzy lata wstecz.Plus chyba się jeszcze nie obudził.Obudzi się jak już nie będzie liderem.W tej chwili to nawet era ma lepsze oferty,no oczywiście tam gdzie ma zasięg,a z tym to cieniutko bynajmniej na zachodzie.

• Anonymous
      Guest

@ktry – ja to juz sie modle zeby przestali byc liderami, bo moze wtedy sie wreszcie obudza, bo nie ukrywam ze nie chce mi sie numeru przenosic 🙂 Ale jak sie nie zmieni nic do jesieni to wątpliwości przy rozwiązywaniu umowy miec nie bede.

• Anonymous
      Guest

Żenada a nie oferta, jeśli to ma być odpowiedź na Longplay to Plus ma chyba swoich abonentów za debili

• Anonymous
      Guest

kiszka ze skwarkami. Plus chyba się nie wylał 😉

• Anonymous
      Guest

Mi umowa kończy się w czerwcu,a swojej po raz ostatni zasiliłem 36,6 kwotą 50 zł.Wydzwoni wszystko i numer idzie do long-play49 bez telefonu.Za 24,50 aż 240 min czyli 10gr min.Swój numer jeszcze nie wiem na jaką taryfę przeniosę.

• Anonymous
      Guest

Sam bylem frajerem bedac abonentem plusa.Jak tak teraz patrze na to z boku dalem sie doic przez 8 lat.Przeszedlem do play jest mega tanio.Miesiecznie zostaje mi jakies 200 zl ktore placilem wiecej w plusie.Obawy byly bo mozna bylo przeczytac ze sa problemy z polaczeniami ale i to bylo wyssane z palca.w najgorszym wypadku trzeba recznie przestawic na plusa

• Anonymous
      Guest

Jak czytam, że ktoś przeszedł z Plusa do Playa i jest zadowolony, to wybucham gromkim śmiechem.

I co, i teraz na pewno masz taniej, ale na pewno tez gównianiej.

To tak jakbys mnie przekonywał, że tanie pefrumy z kiosku tez ładnie pachną i są trwałe, więc po co kupować firmowy zapach… No cóż, ja wole dobre perfumy i dobrą sieć komórkową.

• Anonymous
      Guest

kika nie znasz sie na telefonii komorkowej tyle mam ci do powiedzenia.

• Anonymous
      Guest

oj kiko to się chyba nazywa brak argumentów.. ja w pełni

zgadzam się z kiką i jestem pod wrażeniem poetyckiego,

kobiecego podejścia do tematu 🙂 prawda jest taka, że w

rozmowach telefonicznych najważniejsza jest jakośc

połączenia, a nie jak niektórzy twierdzą cena, co mi po

oszczedności paru złotych jak nie moge sie dogadać przez

własny telefon?! jakość to plus

• Anonymous
      Guest

Ale może kika woli być po prostu dojną krową i tyle w temacie.

• Anonymous
      Guest

Play ma fatalną jakosc połączeń,o internecie już nie mówiąc, reklamy, które do mnie nie przemawiają i w dodatku ciągle mija się z prawdą..

Jak dla kogoś ważna jest JAKOŚĆ – to nigdy nie wybierze tej sieci. Proste. To jest dobre dla nastolatków. Jak byłam nastolatką, to wracając do mojego wcześniejszego porównania, kupowałam pefrumy w kiosku. Teraz nie muszę:)

• Anonymous
      Guest

ha ha ha ha ale kaszana!!! trudno mi uwierzyć ze w obliczu ofert play które są przejrzyste proste i oferujące najlepsze stawki są jeszcze osoby które zdecydują się na ofertę Flusa

• Anonymous
      Guest

Niech sobie tę ich ofertę w buty wcisną!

• Anonymous
      Guest

Popieram Kika, Plus jest bardzo dobrą siecią i to jest dla mnie bardzo ważne. Z bardzo dobrym internetem mobilnym. Ta oferta też jest dobra.

• Anonymous
      Guest

wg. mnie oferta jest niezła,a usługi plusa najlepsze

• Anonymous
      Guest

Oferta jest beznadziejna i co tu wiecej gadac!!! Ja osobiście mam pleya jak jest problem to mozna zie przeloczyc na plusa i po problemie!!!

• Anonymous
      Guest

Oj Kika Jak by ci gówno owinęli w pazłotko to byś się cieszyła że masz cukierek. Ja mam pre pajda i w ostatnim roku zmieniłem operatora kilka razy. Byłem w Orange, Heyah, mBank Mobile i w Playu. W moim domu był problem z Orange bo telefon nie mógł się zdecydować co wybrać 2G czy 3G i rwał połączenia. Z Heyah nie było problemu. Play miał zdaje się problem trochę podobny do Orange- telefon nie mógł się zdecydować które nadajniki wybrać własne czy Plusa wystarczyło mu pomóc wybrać ręcznie na Plusa i miałem twoją Jakość w niższej cenie. Ucz się oszczędzać od bogatych oni jeżdzą mercedesami ale najczęściej na gaz. Po co przepłacać. Tylko niedorobionych stać na snobizm.

• Anonymous
      Guest

Gadka o super jakości plusa przypomina mi gadkę pani z orange.Swego czasu tak bardzo mówiła o jakości nie ważne za jakie pieniądze i była taka pewna że klienci zostaną mimo wysokich cen.Jednak się myliła i z orange klient zaczął uciekac nawet przy ich rzekomej superrrrr jakości i obsłudze klienta.

• Anonymous
      Guest

Ojej jaki ten Plus bleee,tylko ciekawe dlaczego jest największa siecią kom.w kraju..Pewnie dlatego że naród debilny i dał się nabić w butelkę,bo dilerka ladne oczy miala.Ja mam mixa w Plusie,dużo pakietów obniżających koszty,każde zasilenie przybliża do końca umowy,co poł roku wymieniam telefon a jak wchodzę do play to oni w tych punktach swoich nic nie wiedzą. do kumpla co ma Playtę nikt nie dzwoni z innej sieci,bo powyżej 72gr za minutę..puszczaja sygnalki i się chlopak może wykazać minutami darmowymi do wszystkich,wierzcie mi buli duże rachunki jak nic.

• Anonymous
      Guest

biedacy oszukiwani przez plusa, przejrzyjcie na oczy i nie dajcie sobie wciskać kitu. W play’u ceny są niższe bez wysyłania co miesiąc SMS obniżających koszty, bez haczyków, typu liczenie, że klient zapomni, spóźni się z wysłaniem SMS obniżającego koszty, bez czuwania, kiedy kończą się zniżkowe minuty i trzeba wysłać następny SMS

• Anonymous
      Guest

Oferta niczym nie zachwyca. Co do największej sieci komórkowej. No to już powoli się kończy bo konkurencja nadrabia do nich. Plus się zaniedbał i wychodzą efekty.

• Anonymous
      Guest

kika pley nadaje na nadajnikach plusa to co ty mowisz ojakosci to nie prawda widac ze nie jestes w temacie odeszlem z plusa jakosc taka sama rachunki mniejsze

• Anonymous
      Guest

itek dzieki komu masz tanio w plusie dzieki pley bo caly czas zaniza ceny pley be to czego ma 4 ml abonentow

• Anonymous
      Guest

Witam!

Otóż, widzę szerokie grono zwolenników sieci Play

zarówno w komentarzach jak i na forum. Sytuacja:

Moja koleżanka miała telefon w Play, termin płatności

miała 7 dni (jak w większości umów jest napisane),

zapłaciła 2 dni póżniej. Okazało się że w umowie jest

haczyk, i Play zerwał z nią umowę i nałożył karę 2000zł.

Reklamacja nie pomogła, jedynie karę rozłożyli jej na

raty.

Także uważne czytajcie umowy z sieci Play. "Nie

wszystko złoto co się świeci"

• Anonymous
      Guest

Plus jak to Plus.. Prawą ręką daje, lewą zabiera ! Uciekłem od nich po 13 latach abonamentu. Co 2 lata na coś mnie załadowali !

• Anonymous
      Guest

Kurcze naprawdę fajna oferta. Ja mam w erze 240 min do wszystkich ale płace 100 zł. a rachunki i tak mam zawsze kolo 200 bo np. połączenia do Play nie są w pakiecie, mms, itd.

Zastanawiam się nad przejściem. Może polecacie coś?

• Anonymous
      Guest

To chodź do playa..ale uwaga.. telefony typu nokia n97 mini czy e75 są DROŻSZE NIŻ u konkurencji.tak to prawda i za to mie szlak trafia skoro u jednych płącisz za tel 700 zł a u innych 1199!:)

Viewing 32 reply threads
Reply To: Najwięcejdający Plus, czyli 300 minut w abonamencie za 55 złotych
Your information: