Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Najwięcejdający Plus, czyli 300 minut w abonamencie za 55 złotych
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest12 kwietnia 2010 at 18:01Liczba postów: 135689Kurde, dali by 188 minut za 55zl przez 24 miesiace i byloby zdecydowanie korzystniej. A ilosc minut przez cale 24 miesiace bylaby taka sama. Ale nie od dzis wiadomo, ze klient albo tych 300 nie wykorzysta, albo do 300 sie przyzwyczai i pozniej bedzie placil ekstra ponad abo. Krotki komentarz do oferty: skur******two ze strony plusa.
-
Anonymous
Guest12 kwietnia 2010 at 19:19Liczba postów: 135689Każdy myślący i potrafiący liczy przyzna mi rację że dno.Takie oferty były dobre ze trzy lata wstecz.Plus chyba się jeszcze nie obudził.Obudzi się jak już nie będzie liderem.W tej chwili to nawet era ma lepsze oferty,no oczywiście tam gdzie ma zasięg,a z tym to cieniutko bynajmniej na zachodzie.
-
Anonymous
Guest12 kwietnia 2010 at 20:25Liczba postów: 135689 -
Anonymous
Guest12 kwietnia 2010 at 22:01Liczba postów: 135689 -
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 06:59Liczba postów: 135689Sam bylem frajerem bedac abonentem plusa.Jak tak teraz patrze na to z boku dalem sie doic przez 8 lat.Przeszedlem do play jest mega tanio.Miesiecznie zostaje mi jakies 200 zl ktore placilem wiecej w plusie.Obawy byly bo mozna bylo przeczytac ze sa problemy z polaczeniami ale i to bylo wyssane z palca.w najgorszym wypadku trzeba recznie przestawic na plusa
-
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 08:00Liczba postów: 135689Jak czytam, że ktoś przeszedł z Plusa do Playa i jest zadowolony, to wybucham gromkim śmiechem.
I co, i teraz na pewno masz taniej, ale na pewno tez gównianiej.
To tak jakbys mnie przekonywał, że tanie pefrumy z kiosku tez ładnie pachną i są trwałe, więc po co kupować firmowy zapach… No cóż, ja wole dobre perfumy i dobrą sieć komórkową.
-
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 09:09Liczba postów: 135689oj kiko to się chyba nazywa brak argumentów.. ja w pełni
zgadzam się z kiką i jestem pod wrażeniem poetyckiego,
kobiecego podejścia do tematu 🙂 prawda jest taka, że w
rozmowach telefonicznych najważniejsza jest jakośc
połączenia, a nie jak niektórzy twierdzą cena, co mi po
oszczedności paru złotych jak nie moge sie dogadać przez
własny telefon?! jakość to plus
-
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 09:40Liczba postów: 135689Play ma fatalną jakosc połączeń,o internecie już nie mówiąc, reklamy, które do mnie nie przemawiają i w dodatku ciągle mija się z prawdą..
Jak dla kogoś ważna jest JAKOŚĆ – to nigdy nie wybierze tej sieci. Proste. To jest dobre dla nastolatków. Jak byłam nastolatką, to wracając do mojego wcześniejszego porównania, kupowałam pefrumy w kiosku. Teraz nie muszę:)
-
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 16:10Liczba postów: 135689Oj Kika Jak by ci gówno owinęli w pazłotko to byś się cieszyła że masz cukierek. Ja mam pre pajda i w ostatnim roku zmieniłem operatora kilka razy. Byłem w Orange, Heyah, mBank Mobile i w Playu. W moim domu był problem z Orange bo telefon nie mógł się zdecydować co wybrać 2G czy 3G i rwał połączenia. Z Heyah nie było problemu. Play miał zdaje się problem trochę podobny do Orange- telefon nie mógł się zdecydować które nadajniki wybrać własne czy Plusa wystarczyło mu pomóc wybrać ręcznie na Plusa i miałem twoją Jakość w niższej cenie. Ucz się oszczędzać od bogatych oni jeżdzą mercedesami ale najczęściej na gaz. Po co przepłacać. Tylko niedorobionych stać na snobizm.
-
Anonymous
Guest13 kwietnia 2010 at 16:53Liczba postów: 135689Gadka o super jakości plusa przypomina mi gadkę pani z orange.Swego czasu tak bardzo mówiła o jakości nie ważne za jakie pieniądze i była taka pewna że klienci zostaną mimo wysokich cen.Jednak się myliła i z orange klient zaczął uciekac nawet przy ich rzekomej superrrrr jakości i obsłudze klienta.
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2010 at 11:04Liczba postów: 135689Ojej jaki ten Plus bleee,tylko ciekawe dlaczego jest największa siecią kom.w kraju..Pewnie dlatego że naród debilny i dał się nabić w butelkę,bo dilerka ladne oczy miala.Ja mam mixa w Plusie,dużo pakietów obniżających koszty,każde zasilenie przybliża do końca umowy,co poł roku wymieniam telefon a jak wchodzę do play to oni w tych punktach swoich nic nie wiedzą. do kumpla co ma Playtę nikt nie dzwoni z innej sieci,bo powyżej 72gr za minutę..puszczaja sygnalki i się chlopak może wykazać minutami darmowymi do wszystkich,wierzcie mi buli duże rachunki jak nic.
-
Anonymous
Guest19 kwietnia 2010 at 13:14Liczba postów: 135689biedacy oszukiwani przez plusa, przejrzyjcie na oczy i nie dajcie sobie wciskać kitu. W play’u ceny są niższe bez wysyłania co miesiąc SMS obniżających koszty, bez haczyków, typu liczenie, że klient zapomni, spóźni się z wysłaniem SMS obniżającego koszty, bez czuwania, kiedy kończą się zniżkowe minuty i trzeba wysłać następny SMS
-
Anonymous
Guest24 kwietnia 2010 at 22:22Liczba postów: 135689Witam!
Otóż, widzę szerokie grono zwolenników sieci Play
zarówno w komentarzach jak i na forum. Sytuacja:
Moja koleżanka miała telefon w Play, termin płatności
miała 7 dni (jak w większości umów jest napisane),
zapłaciła 2 dni póżniej. Okazało się że w umowie jest
haczyk, i Play zerwał z nią umowę i nałożył karę 2000zł.
Reklamacja nie pomogła, jedynie karę rozłożyli jej na
raty.
Także uważne czytajcie umowy z sieci Play. "Nie
wszystko złoto co się świeci"
-
Anonymous
Guest30 kwietnia 2010 at 11:37Liczba postów: 135689
-
-
AuthorPosts