- AuthorPosts
Podsumowanie Konkursu dla najaktywniejszych użytkowników, który ma na celu promowanie użytkowników, którzy swoim komentarzami i głosowaniami przyczyniają się do rozwoju portalu Telix.pl. Czekamy na Państwa udział w życiu portalu i chcemy go docenić.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Najaktywniejsi Użytkownicy Telix.pl w listopadzie
gratulacje dla zwycięzców 🙂
Pierwszy raz w życiu coś wygrałem za pośrednictwem internetu . To chyba za moją krytykę w kierunku limitów w necie .. 🙂 ( 3GB na mc LTE SREDNIO 40Mb.s ) … Ogólnie zawsze lubię takie ciekawostki bo mnie to interesuje 🙂
Dziękuje za listwę przyda się bo i tak miałem kupić a tu niespodzianka .
Pozdrawiam
Miłego dniaGratulacje i dywagacje: 1° ładowarka wraz z ‚Deko’-więcej, czyli czterema akumulatorkami jak na ilustracji, o czym admin wciąż raczy skromnie przemilczać, a przecież takie aku-paluszki pojemności po 2500 mAh to nie w kij dmuchał! 2° drugi zwycięzca będzie już mógł spokojnie podłączać sprzęty do sieci, o ile przedtem dopilnuje, by ich wartość nie przekraczała 6 tys. zł 😉 a 3° trzecią nagrodę odbierałbym od kuriera w obecności włączonego licznika G-M. Tak na wszelki wypadek, bo x-ray to x-ray… ;(
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.