-
AuthorPosts
-
-
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: myPhone Infinity 3G/LTE – w Biedronce za 599 zł
-
Anonymous
Guest2 listopada 2015 at 23:22Liczba postów: 141099[quote]Pamiętaj tylko, że Infinity II nie ma jeszcze ceny, może okazać się drogi w porównaniu z 599 zł na pierwszą generację, która jest całkiem przyzwoita. [/quote]
to prawda ze ma byc infinity II, stad tez pewnie powod wyprzedazy pierwszego modelu[quote]Moim zadaniem wersja 3G wciąż się opłaca, ma niezłe parametry [/quote]
i coraz lepszy stosunek jakosci do ceny,[quote]A na dodatek myPhone (TelForceOne) nie jest polskim producentem tylko importerem chińskich telefonów. [/quote]
w kazdym watku musi serio byc to powiedziane, jakbysmy juz nie widzieli, ze ta polska firma nie ma fabryki, choc ma centrum serwisowe i programistyczne pod wroclawiem -
Anonymous
Guest9 listopada 2015 at 20:50Liczba postów: 141099[quote]i coraz lepszy stosunek jakosci do ceny, [/quote] tak , myphone wypuszcza sporo modeli ,które są w dobrym stosunku jakosci do ceny
[quote]Ciekawa opcja, imo. Można w takiej cenie się skusić. [/quote]okazyjny był już w czasie swojej premiery teraz to nagroda dla cierpliwych
[quote]Ostatnim razem słabo się sprzedawały to trzeba zrobić drugi rzut na sklepy. Prawda jest taka że teraz już się nie opłaca kupować tego modelu. Lada dzień ma być premiera Infinity II. [/quote]czekam na jego premiere, w porównaniu do pierwszej generacji myślę,że dadzą rozsądną cene -
Anonymous
Guest10 listopada 2015 at 01:15Liczba postów: 141099[quote]
czekam na jego premiere, w porównaniu do pierwszej generacji myślę,że dadzą rozsądną cene
[/quote]
i sie doczekales
od 7 grudnia myphone infinity II lte za 599zl jest dostepny w biedronce[quote][quote]Ano nie wiesz, albo udajesz że nie wiesz [/quote]
z dual sim? [/quote]
tak infinity II lte ma byc z dualsim, 2 GB ram, GG3, lte -
Anonymous
Guest18 listopada 2015 at 02:23Liczba postów: 141099Kupiłem infinity Jestem zawiedziony Traci sygnał gps i Nie idzie do kupić orginalnego futerału . skonczyły się w sklepie myphone a cudem ten złom dalej w sprzedazy jest
Kupiłem Polski smarfon robiony chinach .
Jak tu spierac Polskie jak to niedopracowane choc zwygładu mi sie podobał. -
Anonymous
Guest23 listopada 2015 at 20:33Liczba postów: 141099 -
[quote]Kupiłem infinity Jestem zawiedziony Traci sygnał gps i Nie idzie do kupić orginalnego futerału . skonczyły się w sklepie myphone a cudem ten złom dalej w sprzedazy jest
Kupiłem Polski smarfon robiony chinach .
Jak tu spierac Polskie jak to niedopracowane choc zwygładu mi sie podobał. [/quote]
kupiłeś infinity 1 czy już 2?
-
-
AuthorPosts
myPhone Infinity 3G/LTE – w Biedronce za 599 złKan2015-10-28T09:25:04+01:00
Viewing 14 reply threads
Viewing 14 reply threads