Start Forum Sprzęt Android myPhone Infinity 3G/LTE – w Biedronce za 599 zł

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: myPhone Infinity 3G/LTE – w Biedronce za 599 zł

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141099

Ostatnim razem słabo się sprzedawały to trzeba zrobić drugi rzut na sklepy. Prawda jest taka że teraz już się nie opłaca kupować tego modelu. Lada dzień ma być premiera Infinity II.

• Anonymous
      Guest

Moim zadaniem wersja 3G wciąż się opłaca, ma niezłe parametry

• Anonymous
      Guest

Ciekawa opcja, imo. Można w takiej cenie się skusić.

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 3021

Za tą kasę lepiej sprowadzić Meizu MX2 NOTE niż użerać się z MyPhone.

• Anonymous
      Guest

Za taką cenę to są telefony z 2Gb RAM’u. I to w Polsce.

• Anonymous
      Guest

A na dodatek myPhone (TelForceOne) nie jest polskim producentem tylko importerem chińskich telefonów.

• Anonymous
      Guest

[quote]Pamiętaj tylko, że Infinity II nie ma jeszcze ceny, może okazać się drogi w porównaniu z 599 zł na pierwszą generację, która jest całkiem przyzwoita. [/quote]
      to prawda ze ma byc infinity II, stad tez pewnie powod wyprzedazy pierwszego modelu

[quote]Moim zadaniem wersja 3G wciąż się opłaca, ma niezłe parametry [/quote]
      i coraz lepszy stosunek jakosci do ceny,

[quote]A na dodatek myPhone (TelForceOne) nie jest polskim producentem tylko importerem chińskich telefonów. [/quote]
      w kazdym watku musi serio byc to powiedziane, jakbysmy juz nie widzieli, ze ta polska firma nie ma fabryki, choc ma centrum serwisowe i programistyczne pod wroclawiem

• Anonymous
      Guest

[quote]i coraz lepszy stosunek jakosci do ceny, [/quote] tak , myphone wypuszcza sporo modeli ,które są w dobrym stosunku jakosci do ceny
      [quote]Ciekawa opcja, imo. Można w takiej cenie się skusić. [/quote]okazyjny był już w czasie swojej premiery teraz to nagroda dla cierpliwych
      [quote]Ostatnim razem słabo się sprzedawały to trzeba zrobić drugi rzut na sklepy. Prawda jest taka że teraz już się nie opłaca kupować tego modelu. Lada dzień ma być premiera Infinity II. [/quote]czekam na jego premiere, w porównaniu do pierwszej generacji myślę,że dadzą rozsądną cene

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1208

[quote]Ano nie wiesz, albo udajesz że nie wiesz [/quote]
      z dual sim?

• Anonymous
      Guest

[quote]
      czekam na jego premiere, w porównaniu do pierwszej generacji myślę,że dadzą rozsądną cene
      [/quote]
      i sie doczekales
      od 7 grudnia myphone infinity II lte za 599zl jest dostepny w biedronce

[quote][quote]Ano nie wiesz, albo udajesz że nie wiesz [/quote]
      z dual sim? [/quote]
      tak infinity II lte ma byc z dualsim, 2 GB ram, GG3, lte

• jurny
      Member

no, dobra cena. dość drogi jak na mikołajkowy prezent, ale fajny prezent 🙂

• Anonymous
      Guest

Kupiłem infinity Jestem zawiedziony Traci sygnał gps i Nie idzie do kupić orginalnego futerału . skonczyły się w sklepie myphone a cudem ten złom dalej w sprzedazy jest
      Kupiłem Polski smarfon robiony chinach .
      Jak tu spierac Polskie jak to niedopracowane choc zwygładu mi sie podobał.

• Anonymous
      Guest

[quote] Nie idzie do kupić orginalnego futerału . skonczyły się . [/quote]
      co do futerału to prawde powiedziawszy to nawet nie wiem jak wygladaly, bo sam nie lubie etui, ale moze na aukcjach jeszcze znajdziesz albo w teletorium

• jurny
      Member

[quote]Kupiłem infinity Jestem zawiedziony Traci sygnał gps i Nie idzie do kupić orginalnego futerału . skonczyły się w sklepie myphone a cudem ten złom dalej w sprzedazy jest
      Kupiłem Polski smarfon robiony chinach .
      Jak tu spierac Polskie jak to niedopracowane choc zwygładu mi sie podobał. [/quote]
      kupiłeś infinity 1 czy już 2?

Viewing 14 reply threads
Reply To: myPhone Infinity 3G/LTE – w Biedronce za 599 zł
Your information: