Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › myPhone AXE – premiera pancernych smartfonów od 829 zł
-
AuthorPosts
-
-
W środę 12 sierpnia, odbyła się premiera najnowszego pancernego smartfona z serii Hammer – myPhone AXE. Polski producent zdecydował się na pokazanie dwóch wersji urządzenia – 3G oraz LTE. Oba posiadają certyfikat IP68, wzmocnioną obudowę, a cena zaczyna się od 829 zł.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: myPhone AXE – premiera pancernych smartfonów od 829 zł
-
Anonymous
Guest12 sierpnia 2015 at 12:19Liczba postów: 141150 -
Anonymous
Guest13 sierpnia 2015 at 07:12Liczba postów: 141150 -
[quote]No to doczekaliśmy się tego pancerniaka. Teraz czas na testy, bo na papierze wszystko wygląda całkiem interesująco. A i cena niezbyt wygórowana. [/quote]
no podobne chińczyli lub bbrandy np. cat kosztują przy podobnych parametrach koło 1500 a nawet koło 2000 zł, więc faktycznie cena rozsądna.[quote]Już idzie do nas do testów Axe. Jak tylko będzie w naszych rękach opiszemy pierwsze wrażenia. [/quote]
kiedy można sie tego spodziewać?[quote]Ma go już ktoś? Wart jest ceny i czy wart przepłacać do wersji LTE? Mam takie pytania bo mąż suszy mi głowę o niego. A urodziny ma za kilka dni. Potrzebuje naprawdę pancerny smartfon. [/quote]
o na pewno warto się skusić na wersje LTE, ta 3G nie poraża parametrami a te wyższa z kolei aż mnie zaskoczyła. -
Anonymous
Guest1 września 2015 at 09:02Liczba postów: 141150[quote]Bardzo interesujące modele szczególnie w wersji LTE z procesorem MTK 6752. [/quote]
fajnie ze w tym modelu wersja z lte jest ta mocniejsza[quote]Pancerny smartfon LTE w takiej cenie może być hitem na miarę pierwszych Nextów myPhone. [/quote]
cena w porowaniu do cat czy evolveo jest bardzo wysrodkowana, a parametry nader wysokie[quote] Dlatego tez nie rozumiem tych och i ach nad tym myPhone’em. [/quote]
moze i tak, choc lolipop nie gwarantuje bezpieczenstwa, jak sie ostatnio okazalo dzieki google i temu krytycznemu bledowi, patrzac na hammer axe porownajmy go do cat czy evolveo, i czy tamci producenci zapewniaja cokolwiek[quote]Jedna z ciekawszych tegorocznych premier tzw. polskich producentòw. Pancerny LTE z NFC i 8rdzeni, czego chcieć więcej. No chyba aparatu dobrego, ale poznamy po pierwszych testach [/quote]
po pierwszych testach wynika ze aparat jest bardzooo wysokiego poziomu i kultury[quote]Też czekam niecierpliwie na info jak aparat i gps oraz czy lte się przełącza na obu gniazdach. [/quote]
a tego to nie wiem, lte chyba jest na jednym slocie, tak jak w wiekszosci dualsim[quote]
o na pewno warto się skusić na wersje LTE, ta 3G nie poraża parametrami a te wyższa z kolei aż mnie zaskoczyła. [/quote]
mysle ze przy tej roznicy cenowej to nie ma sensu wiekszego brac 3g, to tylko 150zl, a jednak poza lte takze wydajnosc jest wiele wieksza -
[quote]
mysle ze przy tej roznicy cenowej to nie ma sensu wiekszego brac 3g, to tylko 150zl, a jednak poza lte takze wydajnosc jest wiele wieksza [/quote]
o zdecydowanie. tylko ta wersja z lte, ja tej z 3g nawet nie biorę pod uwagę. pewnie dlatego, że mam taką ofertę w abonamencie, że żal nie mieć telefonu z lte.[quote]Też czekam niecierpliwie na info jak aparat i gps oraz czy lte się przełącza na obu gniazdach. [/quote]
co do LTE, to nie spodziewałbym się go na obu kartach sim… -
Anonymous
Guest7 września 2015 at 22:56Liczba postów: 141150
-
-
AuthorPosts