Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone AXE – premiera pancernych smartfonów od 829 zł

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

W środę 12 sierpnia, odbyła się premiera najnowszego pancernego smartfona z serii Hammer – myPhone AXE. Polski producent zdecydował się na pokazanie dwóch wersji urządzenia – 3G oraz LTE. Oba posiadają certyfikat IP68, wzmocnioną obudowę, a cena zaczyna się od 829 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: myPhone AXE – premiera pancernych smartfonów od 829 zł

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 160

Bardzo interesujące modele szczególnie w wersji LTE z procesorem MTK 6752.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141150

Bardzo fajne modele. Wersja LTE prezentuje się wręcz doskonale.

• Anonymous
      Guest

No to doczekaliśmy się tego pancerniaka. Teraz czas na testy, bo na papierze wszystko wygląda całkiem interesująco. A i cena niezbyt wygórowana.

• Anonymous
      Guest

Pancerny smartfon LTE w takiej cenie może być hitem na miarę pierwszych Nextów myPhone.

• Anonymous
      Guest

MT6752 to nie jest zaden Cortex A7 tylko Cortex A53, czyli jednostka 64 bitowa. Jak ze wsparciem? Ile glownych aktualizacji gwarantuje myPhone? Z tego co pamietam to krucho u nich w tym temacie.

• Anonymous
      Guest

Jakbym kupował, wziąłbym ten model z LTE, ma bardzo dobre parametry jak na telefon za mniej niż 1k

• Anonymous
      Guest

Jedna z ciekawszych tegorocznych premier tzw. polskich producentòw. Pancerny LTE z NFC i 8rdzeni, czego chcieć więcej. No chyba aparatu dobrego, ale poznamy po pierwszych testach. O cenie nie powiem, bo ta może być zawsze mniejsza 😉 No i andek trochę z brodą

• Anonymous
      Guest

Będzie na narty. A może być tak fajny, że będzie moim podstawowym, bo mam pecha na szkło w komórkach.

• Anonymous
      Guest

W tekście jest błąd. Jest „polski producent” a powinno być „polski importer”. Jak powszechnie wiadomo firma myphone niczego nie produkuje. Chyba że za produkcję uważacie wybranie modelu z chińskiego katalogu chińskiego producenta.

• Anonymous
      Guest

Na narty i snowboard to obowiązkowo, ale przecież na plaże też się przyda, można go zamoczyć, wytarzać w pasku a potem zrobić fajną fotkę i od razu wysłać na fejsa 😛

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Już idzie do nas do testów Axe. Jak tylko będzie w naszych rękach opiszemy pierwsze wrażenia.

• Anonymous
      Guest

Ma go już ktoś? Wart jest ceny i czy wart przepłacać do wersji LTE? Mam takie pytania bo mąż suszy mi głowę o niego. A urodziny ma za kilka dni. Potrzebuje naprawdę pancerny smartfon.

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1208

[quote]No to doczekaliśmy się tego pancerniaka. Teraz czas na testy, bo na papierze wszystko wygląda całkiem interesująco. A i cena niezbyt wygórowana. [/quote]
      no podobne chińczyli lub bbrandy np. cat kosztują przy podobnych parametrach koło 1500 a nawet koło 2000 zł, więc faktycznie cena rozsądna.

[quote]Już idzie do nas do testów Axe. Jak tylko będzie w naszych rękach opiszemy pierwsze wrażenia. [/quote]
      kiedy można sie tego spodziewać?

[quote]Ma go już ktoś? Wart jest ceny i czy wart przepłacać do wersji LTE? Mam takie pytania bo mąż suszy mi głowę o niego. A urodziny ma za kilka dni. Potrzebuje naprawdę pancerny smartfon. [/quote]
      o na pewno warto się skusić na wersje LTE, ta 3G nie poraża parametrami a te wyższa z kolei aż mnie zaskoczyła.

• Anonymous
      Guest

Też czekam niecierpliwie na info jak aparat i gps oraz czy lte się przełącza na obu gniazdach.

• Anonymous
      Guest

[quote]Bardzo interesujące modele szczególnie w wersji LTE z procesorem MTK 6752. [/quote]
      fajnie ze w tym modelu wersja z lte jest ta mocniejsza

[quote]Pancerny smartfon LTE w takiej cenie może być hitem na miarę pierwszych Nextów myPhone. [/quote]
      cena w porowaniu do cat czy evolveo jest bardzo wysrodkowana, a parametry nader wysokie

[quote] Dlatego tez nie rozumiem tych och i ach nad tym myPhone’em. [/quote]
      moze i tak, choc lolipop nie gwarantuje bezpieczenstwa, jak sie ostatnio okazalo dzieki google i temu krytycznemu bledowi, patrzac na hammer axe porownajmy go do cat czy evolveo, i czy tamci producenci zapewniaja cokolwiek

[quote]Jedna z ciekawszych tegorocznych premier tzw. polskich producentòw. Pancerny LTE z NFC i 8rdzeni, czego chcieć więcej. No chyba aparatu dobrego, ale poznamy po pierwszych testach [/quote]
      po pierwszych testach wynika ze aparat jest bardzooo wysokiego poziomu i kultury

[quote]Też czekam niecierpliwie na info jak aparat i gps oraz czy lte się przełącza na obu gniazdach. [/quote]
      a tego to nie wiem, lte chyba jest na jednym slocie, tak jak w wiekszosci dualsim

[quote]
      o na pewno warto się skusić na wersje LTE, ta 3G nie poraża parametrami a te wyższa z kolei aż mnie zaskoczyła. [/quote]
      mysle ze przy tej roznicy cenowej to nie ma sensu wiekszego brac 3g, to tylko 150zl, a jednak poza lte takze wydajnosc jest wiele wieksza

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1208

[quote]
      mysle ze przy tej roznicy cenowej to nie ma sensu wiekszego brac 3g, to tylko 150zl, a jednak poza lte takze wydajnosc jest wiele wieksza [/quote]
      o zdecydowanie. tylko ta wersja z lte, ja tej z 3g nawet nie biorę pod uwagę. pewnie dlatego, że mam taką ofertę w abonamencie, że żal nie mieć telefonu z lte.

[quote]Też czekam niecierpliwie na info jak aparat i gps oraz czy lte się przełącza na obu gniazdach. [/quote]
      co do LTE, to nie spodziewałbym się go na obu kartach sim…

• Anonymous
      Guest

[quote]
      o zdecydowanie. tylko ta wersja z lte, ja tej z 3g nawet nie biorę pod uwagę. pewnie dlatego, że mam taką ofertę w abonamencie, że żal nie mieć telefonu z lte.
      /quote]
      w sumie ciekawym porownaniem cena, jakosc, mozliwosci bylo by zestawienie hammer axe 3g i hammer iron

Viewing 17 reply threads
Reply To: myPhone AXE – premiera pancernych smartfonów od 829 zł
Your information: