Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone 8920 i 8920TV z Wi-Fi

Viewing 21 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polski producent telefonów komórkowych myPhone wprowadza do sprzedaży dwa nowe modele naszpikowane nowinkami technologicznymi. Mowa o bliźniętach: myPhone 8920 MARK i myPhone 8920TV MARKpro. W prezentowanych modelach zaimplementowano rozwiązanie, umożliwiające obsługę połączeń bezprzewodowych Wi-Fi oraz apletów JAVA

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135685

opss 😀 śmiały krok tylko czy to coś da?? Pozdro 😛

• Anonymous
      Guest

ktoś wie jak wygląda sprawa z ich wytrzyma,łością? I czy baterie nie wybuchają? 😉

• Anonymous
      Guest

Jakie telefony myPhone oprócz wymienionych mają Javę?

Jak wygląda jakość rozmów i łapanie zasięgu przez telefony myPhone? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Przyglądam się uważnie tej marce, uważam ją za interesującą i rozważam jako zakup głównie z powodu dualsima.

• Anonymous
      Guest

O ile się nie mylę to pierwsze telefony myPhone DualSIM z javą.

• Anonymous
      Guest

Tylko dlaczego są po prostu brzydkie? Brak pewności co do jakości produktu mogliby chociaż nadrobić wyglądem.

• Anonymous
      Guest

jeśli mają 4 zakresy kupuję bez wahania, nawet 3 zakresy byłyby zadowalające

• Anonymous
      Guest

7720 pop też ma javę.

ale generalnie spory skok technologiczny

– normalna klaiwtura

– 2mpx plus Flash

– wifi

jestem na tak 😀

• Anonymous
      Guest

a ja czekam na test tych dwóch modeli na waszym portalu 😀

• Anonymous
      Guest

Przepraszam bardzo, a od kiedy myPhone jest polskim telefonem/producentem? To chiniole "no name" na allegro identyczne modele pod różnymi nazwami. Nie chodzi o to jak są wyposażone, jak wykonane ale o to że nie jest to polski produkt.

• Anonymous
      Guest

…co nie oznacza, że nie znajdzie wielu zadowolonych kilentów. Bo tego co zauważłem większość akcesoriów nokia również pochodzi z chin i są dobrej jakości. Komputery IBM (dziś lenovo) produkuje również chińska firma.

• Anonymous
      Guest

wszystko juz robia w chinach

• Anonymous
      Guest

eksrtra telefonu napewno sobie kupie bo jest fajny

• Anonymous
      Guest

Tylko, że za tą cenę mogę mieć Nokie 6220c i między innymi

Samsung S5230 i S3650

• Anonymous
      Guest

Ale nie będziesz mieć tak zajebistej anteny teleskopowej do TV 😉

• Anonymous
      Guest

do piotr: rzeczywiscie niektóre czesci myphone ma z chin ale

skladany jest w polsce i na czechach i projekty tez sa

polskie i czeskie, a poza tym obudowy i wykonanie jest

niezlej jakosci, wiec nie patrz na podobienstwo do chinskich

podrobek

• Anonymous
      Guest

To nie są produkty myPhone, tylko chińskich firm ja Semobi i ZTE, polski mają tylko znaczek. Mają niedorobione menu i są nietrwałe.

• Anonymous
      Guest

A mają wreszcie polski słownik T9?

• Anonymous
      Guest

Sony Ericssony też są produkowane w chinach, czy ktoś o tym mówi? – nie bo są dobrej jakości i mało kto zwraca na to uwagę, ale jak polska firma produkuje telefony w chinach (bo kupiła tam fabrykę) to już się mówi: "chińskie gówno" , "nie ma to nic z polską wspólnego" itp. – Ludzie zastanówcie się zanim się wypowiecie.

• Anonymous
      Guest

bateria dziala krocej niz podaja ,obudowa ma nieszczelnosci ,nie wszystko jest przetlumaczone totalna porazka sa znikajace zasiegi co za tym idzie ciezko sie dogadac zwykly telefon za 50 zyla poradzi sobie lepiej glosnik cieniutki slaby dzwiek dzwonka
      mialem 5 myphonow i niestety poddaje sie zmieniam na samsunga pozdro

• Anonymous
      Guest

Zakupiłem 8920 TV – nie polecam nikomu. Gorszego szmelcu nigdy nie miałem. Potwierdzam wszystko, to co złego piszą na forach. Tydzień po zakupie przestał działać klawisz nawigacji, do kogokolwiek dzwoniłem, to nikt mnie nie słyszał, bluetooth działa max do 1 metra, gubi zasięg notorycznie, radio nic nie wyłapuje, na wyświetlaczu od spodu gromadzi się kurz. Oddałem do naprawy. Po trzech tygodniach wrócił z wymienionym mikrofonem i klawiszem nawigacji. Słyszalność odrobinę poprawiła się, ale i tak jest straszna lipa, trzeba krzyczeć, a co do pozostałych usterek, to firma stwierdziła, że testy wskazują zgodność z normą. Parodia. Nie polecam tego złomu największemu wrogowi. Wyrzucone pieniądze – zdecydowanie odradzam.

• Anonymous
      Guest

Mam ten aparat od 2,5 roku i nigdy nie miałem problemu!Ostatnio spadł mi z wysokości 3,56m na beton dwa razy i przy drugim upadku nie wytrzymał wyświetlacz -nie mogę korzystać z funkcji dotykowej ,ale reszta działa bez problemu.Wielki SZACUN za wytrzymałość…!

Viewing 21 reply threads
Reply To: myPhone 8920 i 8920TV z Wi-Fi
Your information: