Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › myPhone 8920 i 8920TV z Wi-Fi
-
AuthorPosts
-
-
Polski producent telefonów komórkowych myPhone wprowadza do sprzedaży dwa nowe modele naszpikowane nowinkami technologicznymi. Mowa o bliźniętach: myPhone 8920 MARK i myPhone 8920TV MARKpro. W prezentowanych modelach zaimplementowano rozwiązanie, umożliwiające obsługę połączeń bezprzewodowych Wi-Fi oraz apletów JAVA
-
Anonymous
Guest11 lutego 2010 at 13:06Liczba postów: 135685 -
Anonymous
Guest11 lutego 2010 at 17:12Liczba postów: 135685 -
Anonymous
Guest24 lutego 2010 at 13:40Liczba postów: 135685 -
Anonymous
Guest12 marca 2010 at 10:26Liczba postów: 135685Sony Ericssony też są produkowane w chinach, czy ktoś o tym mówi? – nie bo są dobrej jakości i mało kto zwraca na to uwagę, ale jak polska firma produkuje telefony w chinach (bo kupiła tam fabrykę) to już się mówi: "chińskie gówno" , "nie ma to nic z polską wspólnego" itp. – Ludzie zastanówcie się zanim się wypowiecie.
-
Anonymous
Guest15 maja 2010 at 19:37Liczba postów: 135685bateria dziala krocej niz podaja ,obudowa ma nieszczelnosci ,nie wszystko jest przetlumaczone totalna porazka sa znikajace zasiegi co za tym idzie ciezko sie dogadac zwykly telefon za 50 zyla poradzi sobie lepiej glosnik cieniutki slaby dzwiek dzwonka
mialem 5 myphonow i niestety poddaje sie zmieniam na samsunga pozdro -
Anonymous
Guest25 listopada 2010 at 23:09Liczba postów: 135685Zakupiłem 8920 TV – nie polecam nikomu. Gorszego szmelcu nigdy nie miałem. Potwierdzam wszystko, to co złego piszą na forach. Tydzień po zakupie przestał działać klawisz nawigacji, do kogokolwiek dzwoniłem, to nikt mnie nie słyszał, bluetooth działa max do 1 metra, gubi zasięg notorycznie, radio nic nie wyłapuje, na wyświetlaczu od spodu gromadzi się kurz. Oddałem do naprawy. Po trzech tygodniach wrócił z wymienionym mikrofonem i klawiszem nawigacji. Słyszalność odrobinę poprawiła się, ale i tak jest straszna lipa, trzeba krzyczeć, a co do pozostałych usterek, to firma stwierdziła, że testy wskazują zgodność z normą. Parodia. Nie polecam tego złomu największemu wrogowi. Wyrzucone pieniądze – zdecydowanie odradzam.
-
Anonymous
Guest8 maja 2011 at 14:06Liczba postów: 135685
-
-
AuthorPosts