Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone 8850 feeling z DualSIM i TV

Viewing 51 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Telefony z „dotykiem” stały się już normą. Nie jest jednak normą „dotyk” z wbudowanym telewizorem, obsługujący dwie karty SIM jednocześnie – a taki właśnie jest nowy myPhone 8850TV feeling. Co równie interesujące – kosztować będzie ok. 50% mniej niż porównywalne modele „dotykowe” konkurencji.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135631

tak bez fotek?

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Jak tylko otrzymamy z myPhone fotki tego modelu zaraz je opublikujemy. Andrzej

• Anonymous
      Guest

50 % mniej niż konkurencja czyli 599zł ??

Z czym do ludzi, 2,6 " ??

LG KP500 z 3" kosztuje mniej !!

Czyżby oni chcieli tym telefonem konkurować z Nokią 5800, która kosztuje około 1200zł, tyle, ze ma GPS, WIFI oraz większy 3,2" wyświetlacz, nie wiem kto kupi ten telefon za tą cenę.

• Anonymous
      Guest

Krzysiu a wg Ciebie 5800 ma obsługę dwóch kart sim? resztę dopowiedz sobie sam.

• Anonymous
      Guest

z wyglądu tandetna podróba Nokii E66 / E71 (tył jak E71 przód jak E66)

• Anonymous
      Guest

Ciewkawe czy istnieje juz mozliwość transferu danych z komputera do telefonów? Myślę o kontaktach.

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Albo czy obsługuje karty większe niż 1 GB 🙂

• Anonymous
      Guest

Czy na telefonach myPhone działa mobilne GG? Jeżeli tak to na których? I jeszcze jedno pytanie. Zastanawia mnie dlaczego w obecnej dobie kryzysu aparaty nie pojawiły się u żadnego opa czy to MNO czy MVNO? Słaby marketing TelForce One czy coś innego temu przeszkadza?

• Anonymous
      Guest

Odpowiadam sobie i innym. GG na systemie myPhone nie będzie obecnie działać na żadnym telefonie. Planują wprowadzenie możliwości uruchomienia GG, ale nie w tym kwartale. Odpowiedź od pana z infolinii myPhone. Powiem tak – szkoda. Mają widać jakiś niekompatybilny soft. I nie wiem czy tak prosto będzie im go zmienić, ale skoro to polski telefon z polskiej firmy to powinnni się dogadać z polskim GG.

• Anonymous
      Guest

Zapomnieliscie napisac ze to cos nie ma Javy, obsługuje TYLKO GPRS i ma nedzny aparat 0,3 Mpx VGA

• Anonymous
      Guest

Zapomnieliscie milosnicy nokii samsungow i innych badziejstw , ze my phone ma tv i odbiera bez jakichkolwiek zaklocen i wszedzie programy: 1 , 2 , 3 , polsat , tvn i puls 🙂 oraz ma radio które mozna właczyc bez zestawu słuchawkowego oraz radyjko ustawic jako budzik , nie wspomne o obsłudze 2 kart sim gdzie wygląda to o niebo lepiej niz w samsungach w których co chile przerywa albo cos sie pieprzy.

Tez kiedys byłem maniakiem nokii ale od modelu myphone 8830 zmienilem zdanie i juz kupilem 8850 i kupie kazdy nastepny , po pierwsze cena , cena za ktora w telefonie ma sie wszystko. powiecie aparat ! ja telefonem nie robie zdjęc od tego mam cyfrową lustrzanke , gps ! a po co mi w telefonie navigacja na tak małym wyswietlaczu , mam w samochodzie osobna mio 720 z duzym wyswietlaczem i wszystko na temat . Dodam ze przy myphonie 8830 i 8850 niech sie schowaja wszystkie nokie N , E a potem sony i samsungi. Na koniec dodam o baterii , w myphonie 8830 bateria wytrzymała mi 5 dni przy słuchaniu radia oglądaniu telewizji i bawieniu sie nim !!! pokazcie mi inny telefon markowy gdzie bawiac sie nim i dzwoniąc wytrzyma wiecej niz dzien !!

• Anonymous
      Guest

cieszymy sie tommaz, ze pochwaliles sie nam swoim dobytkiem.

co do myphone, snij dalej. wloz sobie te bajki o baterii i biciu na glowe serii e czy n miedzy kopciuszka a braci grimm.

• Anonymous
      Guest

Czytam,czytam — i powiedz @piotrek dlaczego piszesz ..snij… i cos tam…

Fakty wszystkich interesują…

Wygląda na to ze nie stać Cie na taki telefon i nadal działasz na nokii 3310..

Jeżeli używasz myPhone to podziel się uwagami dla "potomnych"..

• Anonymous
      Guest

Węszę tutaj przedstawiciela firmy myphone. Przecież to nie są polskie telefony tylko chińskie. Tu można je kupić taniej od prawdziwego producenta http://www.chinavasion.com/

• Anonymous
      Guest

witam właśnie go kupiłam

dla mnie 10+, nie potrafię od 3 dni go rozładować aby

sformatować baterię rewelacja, radio działa fantastycznie

dzwięk 10, telewizor, trzeba ustaić antenę świetna spprawa

w podruży albo jak braknie prądu poza tym wyglądy 10,

ładny biznesowy telefon,wygodny w obsłudze

• Anonymous
      Guest

Oj Pietrek pietrek…miłośniku Nokii – mam n 95 i właśnie tego myphona – Pietrek, z ilu funkcji korzystasz w Nokii?Nie sądzę, żebyś z wszystkich korzystał – i z myphona też nie dasz rady. Mam go już miesiac, sprawdza się.

• Anonymous
      Guest

Telefonik rewelacja wszystkim znajomym co pokazuję to kopara spada. długo trzyma na baterii co mnie bardzo miło zaskoczyło można ładować go przez port USB czyli z laptopa komputerka. duże cyferki przy dzwonieniu dobre dla starszych osób i możliwość oglądania tvp1, tvp2 tvn tv4 i telewizji regionalnych mało tego można to nagrywać na karte micro sd do 4 GB nie wpominając o radiu sam na codzień e 71 udzywam i z czystą premedytacją go sprzedaje Nokia za bardzo się ceni

• Anonymous
      Guest

Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam w związku z tym pytanie dotyczące wyświetlacza: czy można go obsługiwać palcem, czy tylko rysikiem? Szukałam tej informacji m.in. na stronie producenta, ale nie znalazłam. Dlatego pomyślałam, że zapytam posiadaczy tego cacka. 🙂

• Anonymous
      Guest

O, widzę, że nie tylko ja mam parę pytań dotyczących tego telefonu :))).

Jak się pisze SMSy? Wyświetla się zwykła klawiatura numeryczna czy jest może klawiatura qwerty?

I tak jak koleżanka, zastanawiam sie nad obsługą wyświetlacza.

Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

wyświetlacz można obsługiwać zarówno palcem jak też rysikiem, a przy pisaniu smsów wyświetla się klawiatura qwerty (niestety, pola z klawiszami dość małe i trzeba celować rysikiem – palcem raczej nie da się napisać). Ogólnie telefon ok, natomiast nie podzielam zachwytów nad baterią – telefon oszczędnie używany, włączony 24h trzyma 2-3 dni. Nokia e51 tak samo używana trzyma tydzień… Ale cóż – komfort dual sim nie do przecenienia.

• Anonymous
      Guest

Siemka no jestem oczywiście posiadaczem myphona 8850tv ;]

Ale mam pytanie

Czy mi się wydaje że Samsung ma taką samą ładowarkę??

jak nasz model

w sklepie starałem się znaleźć ładowarkę samochodową i natknąłem się na baterie zewnętrzne do samsunga (za 19zł w MEDIA MART), i wydawało mi się że jest takie samo wejście. nie chce ryzykować wole zapytać ;]

POZDRAWIAM ;]

• Anonymous
      Guest

Witam użytkowników myphona 8850.

Jestem tuż przed zakupem tego telefonu ale mam pewną wątpliwość. Czy przy silnym naświetleniu można posługiwać się tym telefonem (czy widać coś na ekranie). Nie chciałbym mieć telefonu z którego nie mogę zadzwonić podczas ładnej pogody :-))

• Anonymous
      Guest

Siemka mareksok

Słuchaj ja mam ten telefon i z dnia na dzień coraz bardziej go lubię ;]

jak jest piękna pogoda to raczej słabo widać, ale jak zakryjesz troszeczkę ręką ekran telefonu można i SMSa wysłać

dodatkowo masz dwa wejścia ;] na ładowarkę ;]

jedno cienkie od NOKI pasuje a drugie od MyPhone

;]

i jeszcze dodam że telewizja w WARSZAWIE ZAJEBIŚCIE odbiera

TVP1 TVP2 TVPinfo POLSAT PULS TV4

jedyne czego nie mogę złapać na Woli to TVN ;/ ale luzz ;]

POZDRAWIAM jak macie pytania do telefony piszcie postaram się odpisać ;]

• Anonymous
      Guest

W takim razie mam pytanie, jaka jest "czułość" wyświetlacza? Jest porównywalna, np. z iPhone’m?

• Anonymous
      Guest

słuchaj jeśli chodzi o SMSy to ciężka sprawa ja już się przyzwyczaiłem paznokciem spokojnie się pisze i nie trzeba wyjmować rysika

ALE jest małe ale po pijaku czyli w moim przypadku 4 dębowych lub 7 w barze nie dam rady napisać SMSa nawet rysikiem no nie jestem w stanie, wole zadzwonić

ekran nie jest tutaj termiczny tak jak iPhonie tylko dotykowy, trzeba tutaj paznokciem działać lub mocno naciskają ale to wszystkiego idzie się przyzwyczaić ;]

a z tą klawiaturą numeryczną to albo się nie da tego ustawić albo ja jeszcze tego nie rozgryzłem jak coś będę jeszcze to tym pisał ;] no chyba że nic nie znajdę

TELEFON jest zajebisty NIE jest to co prawda HTC czy może SE or NOKIJA ale i tak daje sobie radę

ładowakra od noki E51 pasuje to wejścia zewnętrznego a wejście orginalnie to nic innego jak samsung wiec jeśli telefon pada są proste rozwiązania ;] hehe

• Anonymous
      Guest

witam wszystkich. za kilka tygodni ten model myphona będzie w moim posiadaniu :). dotychczas byłem właścicielem nokii i samsungów, dlatego ciekawi mnie parę szczegółów; m.in. czy można ustawić piosenkę o rozszerzeniu mp3 jako dzwonek? np. w samsungu nie można ustawić własnego dźwięku sms. jak to się ma w myphon’ach? i to samo dotyczy tapet… można ustawić własną, czy są dostępne tylko tapety standardowe?

ogólnie uważam, że ten telefon bije na głowę nokie i samsungi i se. wygląd, cena, prostota obsługi. i do tego tv. aparat w telefonie szczęścia nie daje. po co wydawać tyle kasy na 8mpix w telefonie? to już lepiej na lustrzankę uzbierać.

zastanawia mnie tylko dlaczego ten model kosztuje ok. 600 zł, a myphone 8830tv, który ma dytykowy, 3,0" wyświetlacz TFT i wbudowaną klawiaturę jest tańszy…

• Anonymous
      Guest

pierwsza sprawa

piosenka formatu mp3

tak można ustawić jako dzwonek

z dźwiękiem SMS niestety jest tak jak w samsungu nie da się zmienić na swój ;/ ale jest ich 10 i zawsze można coś wybrać ;]

TAPETY można swoje ustawić z tym nie ma problemu

8830tv jest starszym modelem wiec myślę że dlatego aaa no i ma plastikową obudowę ;]

POZDRAWIAM no i gratuluję że za kilka tygodni będziesz mi MP8850tv ;]

• Anonymous
      Guest

A czy ktos z was moglby mi poradzic ktory z modeli jest lepszy 8830tv czy 8850tv? Nigdy nie korzystalem z MYphona – od kilku lat tylko HTC , ale nie bede oczekuwal jakiejs zabojczej funkcjonalnosci….

Czy nagrywanie TV jest tylka bajerem czy sie sprawdza?

• Anonymous
      Guest

u mnie się tnie nagranie z tv ;/

• Anonymous
      Guest

oj sory, funkcja aparatu jest pokazana na tym filmiku 😉

• Anonymous
      Guest

czy za pomocą tego telofonika można np. jedną kartą łączyć sięz internetem przez bluetooth z kompem np blueconnect lub coś podobnego a 2 działać w trybie telefonu ? proszę o szybką odp.

• Anonymous
      Guest

ten telefon nie ma ani wi-fi ani javy

• Anonymous
      Guest

Czy ktoś wie, czy w tym telefonie da się ustawić własny dźwięk alarmu przypominacza? Fabrycznie leci durna melodyjka, która trochę mnie wk..wia.

• Anonymous
      Guest

a jak jest z bluetoothem w tym telefonie? czy sluzy tylko do bezprzewodowych sluchawek czy mozna na przyklad wysylac sobie z niego muzyczke na bezprzewodowe glosniki z profilem A2DP lub AVRCP?

• Anonymous
      Guest

snake

można wszystko przesłać hehe ale nie można wszystkiego otworzyć 😀 a2dp i avrcp to nie wiem ocb ale

z kompa przesyła się muze na koma i nie ma z tym problemów

• Anonymous
      Guest

A Czy ktos wie gdzie mozna zakupic EKRAN DOTYKOWY do tego modelu?? (8850tv)

• Anonymous
      Guest

trudno znaleźć jakieś info o tym tel. nie przemawia do mnie grafika [biorąc pod uwagę, że 3 lata korzystałem z nokii 6131 (16mln kol.) i co jakiś czas zmieniałem motyw telefonu]. nie wiem, jak wyglądają kolory, ale sądzę, że znośnie. przerażają mnie smsy i te pola z klawiszami… naprawdę nie wiem czy dałbym radę pisać bez rysika, jak kolega zielon. i czy ten dotykowy ekran serio się sprawdza? nie jest termiczny, czyli mniej czuły, tak? rozważam myphone 8850 lub ew. samsung avila/corby… co radzicie?

• Anonymous
      Guest

bierz AVILE i się nie zastanawiaj będziesz żałował że kupiłeś sobie 8850 ja teraz mam właśnie myphone 8850 i chyba będę go sprzedawał nic się nie da na nim robić słaby aparat sms ciężko się pisze (ale można się przyzwyczaić)

jedyne to jest fajne to telewizja 😀 no ale wybór w sumie należy do Ciebie

POZDRO

ZIELON

• Anonymous
      Guest

a może ty zielon nagrasz jakiś filmik :D? chętnie bym sobie obejrzał co i jak.

• Anonymous
      Guest

postaram się coś nagrać może za niedługo 😀

pozdro

zielon

• Anonymous
      Guest

ten telefon jest na dwie karty sim, ale można go używać używając tylko jednej?

• Anonymous
      Guest

no jasne 🙂

• Anonymous
      Guest

używam od niecałego miesiąca i jestem baaardzo zadowolona. zdecydowanie polecam, ale tym, którzy nie spodziewają się po nim drugiego iPhona, bo grafika może zawieść.

• Anonymous
      Guest

dla gimbusa fajny telefon, tv jest lol ;] Ale jak ktos uzywa

komorki do czegos wiecej niz smsow i gier, to nie polecam.

Strasznie slaby soft, wykonanie beznadziejne. Dotykowy

ekran odrzuca jezeli chociaz raz korzystalo sie z iphone albo

nawet samsunga.

Taki telefonik na komunie albo jako pierwszy telefon dla

dzieciaka, nic wiecej.

• Anonymous
      Guest

używam od miesiąca. sprawdza się. brakuje mi w nim czegoś takiego jak `notatki`, ma po prostu brzydki kalendarz oraz kalkulator i grafika rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia. ale za tą cenę nie oczekujmy iphona czy omni. tv się sprawdza, świetny głośnik stereo, bateria wytrzymuje mi 2 dni przy normalnym użytkowaniu [słuchanie muzyki, kilka smsów i kilka minut rozmów].

nie rozgryzłem jeszcze czytnika e-book’ów. mimo, że mam jeden e-book w folderze "Ebook" nie potrafię go odtworzyć. myszkowałem już w ustawieniach i nic. czy może ktoś z użytkowników mógłby powiedzieć mi coś więcej? bardzo by mi zależało. pozdro

• Anonymous
      Guest

Wcześniej opisałem ebook.

• Anonymous
      Guest

witam wie ktos moze jak uruchomic w myphonie 8850 modulator glosu, wlaczam jakis 1 z tych glosow nastepnie dzwonie na drugi tel i dalej jest normalny dzwiek(glos)

• Anonymous
      Guest

po tygodniu wymiana glosnika byloby ok tylko serwisant pewnie pracuje w piwnicy i ciemno ma bidula i w konsekwencji uszkadza ekran ale tel wraca do mnie no i ja go za tydzien odsylam ymieniaja ekran miesiac spokoju ale pojawia sie pyl pod ekranem wysylam znowu i ten serwisant co to robi w piwnicy czysci ten ekran zamiast znalezc nieszczelnosc ktora pyl sie przedostaje wiec ja wysylam go znowu bledy serwisu rozloza na lopaty chinsko polskie ustrojstwo telefon polecam bo fajny jest tylko dajcie na msze by nie trafil do serwisu

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1188

[quote]A czy ktos z was moglby mi poradzic ktory z modeli jest lepszy 8830tv czy 8850tv? Nigdy nie korzystalem z MYphona – od kilku lat tylko HTC , ale nie bede oczekuwal jakiejs zabojczej funkcjonalnosci….

Czy nagrywanie TV jest tylka bajerem czy sie sprawdza?

[/quote]
      jesli w specyfikacji jest napisane, że można nagrywać to można.

• Anonymous
      Guest

Jest to najlepszy telefon na świecie :))

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1188

[quote]Ty chyba chory jesteś!!! Myphone8850 to najgorszy model Chiński jaki może być 🙁 Wiem to, bo ja miałem ten telefon [/quote]
      jak Chiński?

Viewing 51 reply threads
Reply To: myPhone 8850 feeling z DualSIM i TV
Your information: