Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi mPotwór przebija śniegi dla użytkowników Orange

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Z Promocji doładowań „mPotwór przebija śniegi” mogą skorzystać Użytkownicy, którzy doładują konto lub konta abonentowi lub abonentom sieci mobilnej Orange poprzez aplikację mPotwór.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: mPotwór przebija śniegi dla użytkowników Orange

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141076

Zawsze chwaliłem mPotwora , ale od jakiegoś czasu brak tam możliwości doładowań w przedziale 10-30zł . Jak dowiedziałem się u źródeł , to na żądanie Orange . To dość popularny przedział wysokości doładowań , ale widać ,ze mPotwór ma takich klientów głęboko….w nosie . A dodatkowo – chyba tylko w tej usłudze doładowań – już dość dawno zrezygnowano z możliwości wyboru DOWOLNEJ kwoty doładowania . To jakieś kuriozum – jeden operator (Orange) ma decydować o wysokości doładowań pozostałych 3 dużych opów ?! Rządzi Orange – także mPotworem .

• Anonymous
      Guest

Już dwukrotnie pisałem, że to nie na prośbę Orange, ale z ograniczeń systemowych. Chcąc ujednolicić zasilenia – musieliśmy wprowadzić standardyzację. Właśnie trwają prace nad dodaniem nominału 20 zł, co nastąpi w ciągu miesiąca.
      Pozdrawiam
      mPotwór.

• Anonymous
      Guest

Wystarczy, ze dodadza promocyjne srodki do doladowan powyzej 30zl i juz nik sie o nizsze nominaly nie upomni – tylko skorzysta z doladowania.orange.pl jak bedzie potrzebowal

Viewing 3 reply threads
Reply To: mPotwór przebija śniegi dla użytkowników Orange
Your information: