Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Minimatryce i megapiksele: co bardziej liczy się w aparacie

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Wyjątkowe momenty zdarzają się najczęściej wtedy, gdy nie ma ich czym uwiecznić. Aparat w telefonie komórkowym jest wygodnym i praktycznym rozwiązaniem dla każdego fotografa amatora. Na jakie parametry zwracać uwagę przy wyborze aparatu w komórce.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3876

Przestrzegam przed Nokią 97mini!!! To zabawka, prawdziwy szajs, zawodzi przy każdej okazji. Szczególnie, gdy nieco chłodniejsze lub wilgotniejsze powietrze, o ujemnej temperaturze już wogóle nie wspominając. Aby zawęzić się tylko do tematu tego artykułu… Aparat?… z trudem łapie ostrość, co któraś próba. Potrafią się same zmienić parametry ustawień, np. włączy się wyłączony błysk… Jak znana firma mogła wypuścić takie g… i jak handlowcy tudzież operatorzy mogą wchodzić w taki badziew i żenić go klientom??? Każdy z kilkorga znajomych mających N97mini narzeka a czasem się wścieka. Mój egzemplarz nie inaczej, wciąż fiksuje. W dwóch sklepach Ery srzedawczynie wygadały się, że miały reklamacje naprawcze N97mini, np. na wyświetlacz i inne wady. Uważajcie na ten szajs Nokii, serio!

• Ginko
      Member
      Liczba postów: 104

Nie potrzebnie pchają coraz więcej MP do apratów w telefonach. 3 MP w telefonie swobodnie wystarcza do 90 % zastosowań.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135875

Skoro mówi się w artykule również o telefonach to chciałbym zwrócić uwagę na LG Bali z 5 Mpx niemiecką optyką. Zauważyłem ten telefon w ofercie bez związku w Heyah i sprawdziłem co potrafi. Naprawdę, niby telefon można mieć za złotówkę, ale zdjęcia potrafi robić podobnie do N73.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135875

to jest dyskusja ktora pojawia sie coraz czesciej wraz z coraz bardziej zaawansowanymi aparatami. Pamietam jak pierwszy raz przeczytalam o 12mpix w telefonie to pomyslalam ze swiat oszalał 🙄 :lol

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

A mi to „lotto” jaki aparat ma moja komórka. Od zdjęć i tak mam cyfrówkę i zawsze będę twierdził, że najtańsza i najsłabsza cyfrówka jest lepsza od 12 mpix w telefonie.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Minimatryce i megapiksele: co bardziej liczy się w aparacie
Your information: