Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Metody podsłuchu telefonu komórkowego

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Ostatnio w mediach każdego dnia możemy przeczytać lub usłyszeć o aferach, korupcji, stenogramach, inwigilacji i podsłuchach. No właśnie to dzięki telefonii stacjonarnej i komórkowej niektórzy mogą podsłuchiwać o czym i z kim rozmawiamy. W krótkim newsie przytaczamy dwie metody podsłuchu jakie wykorzystuje się w telefonii komórkowej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137327

….

• Anonymous
      Guest

Sukasz profesjonalnego sprzet w zakresie szpiegowskim? Wejdz i sprawdz nasza oferte na stronie http://www.spy-shop.pl,. Znajdziesz tutaj wszelkie urządzenia do inwigilacji, kontr inwigilacji, monitoringu, nadzoru, pozyskiwania i ochrony informacji.

• Anonymous
      Guest

jaa nie moga poprostu napisac jakie programy sa uzyteczne do szpiegowania? (Można by bylo sie bronic)…wiem ze moj kumpel mial na noki n73 darmowy program do czyt. sms-ow i podsluchu rozmow na 3 komurkach i to darmowy. Niestety usunol i nie pamieta nazwy.

• Anonymous
      Guest

A najfajniejsza jest opcja automatycznego nagrywania rozmowy i wysyłania jej na maila. Kupiłem coś takiego w sklepie Alfatronik- świetna sprawa! Nie trzeba non- stop siedzieć na linii tylko sobie wieczorem na skrzynkę wchodzę i słucham rozmów z całego dnia 🙂

• Anonymous
      Guest

powiedz mi co musze zrobic by miec taki program jest mi to naprawde bardzo potrzebne

• Anonymous
      Guest

profesjonalne i najtańsze podsłuchy telefonów komórkowych
      http://www.germano.pl
      zapraszamy

• Anonymous
      Guest

Podsłuchu otoczenia przez komórke można uniknąć. Należy mieć telefon z podpinanymi słuchawkami i mikrofonem. Wystarczy wyciągnąć mikrofon wbudowany w telefon. A jak chcemy się z kims połączyć i porozmawiac to tylko przez zestaw słuchawkowy. |Jak wypniemy słuchawki to juz nikt nas nie podsłucha

• Anonymous
      Guest

poszukuje programu do szpiegowania telefonu nokia 6600 slide a jednocześnie do sciągniecia blokady klawiatury jeśli to mozliwe proszę o pomoc

• Anonymous
      Guest

podsłuchy do telefonu gsm najtaniej na spyphone.pl

Viewing 9 reply threads
Reply To: Metody podsłuchu telefonu komórkowego
Your information: