Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Maszt Orange na kościelnej wieży wzbudza protest

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Po Ustroniu Morskim rozeszła się wieść, że Ksiądz robi z kościelnej wieży maszt telefonii komórkowej. – Ludzie oburzyli się, że ksiądz coś takiego robi bez ich wiedzy. – Już ponad rok temu mówiłem o tym po mszach. Prosiłem, żeby ludzie zgłaszali uwagi. Nikt nie reagował – broni się proboszcz.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135640

Już się szuka sensacji. Ksiądz zrobił co do niego należało, poinformował 'wiernych’ wcześniej, ma wszystkie pozwolenia (tak jak i Orange), a teraz pojawia się problem….

• Anonymous
      Guest

Znowu protesty. Ludzie zbyt mało wiedzą o promienowaniu i łatwo można ich naiwność wykorzystywać do manipulowania. Najpierw zachęcam do lektury fachowych publiakcji, np. polaelektromagnetyczne.pl a potem ewentualnie protestować – tylko po co ?

• Anonymous
      Guest

Co jakiś czas problem powraca, choć wydawało się, że nasilenie było kilka lat temu. Myślałem, że więcej się już nie pojawi, a tu proszę… Robi się z igły widły ). "szkodliwe promieniowanie", haha. Tylko że jak siec ma słaby zasięg, zrywa połączenie, lub net wolno chodzi to od razu zaczyna się psioczenie na operatora. Ehh

• Rork
      Member
      Liczba postów: 133

Może chodzi o pieniądze? Opłata za użytkowanie wieży i posadowienie masztu to zawsze jest pieniądz.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Maszt Orange na kościelnej wieży wzbudza protest
Your information: