Start Forum Rozrywka TV i muzyka Manta MA408 – gramofon do odtwarzania i nagrywania muzyki

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Manta MA408 – gramofon do odtwarzania i nagrywania muzyki

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141080

Niestety nigdzie ani słowa o zastosowanej wkładce gramofonowej i jej typie. Czy jest to wkładka magnetoelektryczna z niewielkim naciskiem igły na płytę, czy piezzoelektryczna (z naciskiem igły na płytę 10-20krotnie większym niż magnetoelektryczna), która działa na zasadzie tokarki – płyta po 10 przesłuchaniach nadaje się do kosza.

• Anonymous
      Guest

Maiłem odtwarzacz DVD firmy Manta, który miał muzykę z CD konwertować na MP3 i zgrywać na urządzenie podłączone do USB – tyle teoria. W praktyce, przy tej opcji, całe ustrojstowo Manta, zawieszało się. Nienauczony doświadczeniem, kupiłem później dekoder DVB-T tej firmy, który od początku „Żył własnym życiem”. Nie wierzę w swojego pecha – to po prosu Manta.

• Anonymous
      Guest

Mam odtawarzacz DVD Manta Emperor 011 od kilku już ładnych lat, sprzęt nie do zajechania jak na razie.

• Anonymous
      Guest

Dziś nabyłem lekko przymuszony MA408. Pierwsza reflekcja to szkoda, że nie ma wyjścia na zewnątrz np do kina domowego. Tyle bajerów a o tym zapomnieli. Pozdrawiam..

Viewing 4 reply threads
Reply To: Manta MA408 – gramofon do odtwarzania i nagrywania muzyki
Your information: