Start Forum Sprzęt LG LG zapowiada aktualizację swoich telefonów do Androida 4.1

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 343

Południowokoreański producent telefonów komórkowych przedstawił kilka szczegółów odnośnie aktualizacji swoich obecnych telefonów, do najnowszej odsłony Androida 4.1. Ile urządzeń doczeka się wersji Jelly Bean?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: LG zapowiada aktualizację swoich telefonów do Androida 4.1

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 3021

Jak patrzę na strategie LG względem aktualizacji to dziękuję niebiosom, że nie dałem się skusić na LG L7 :/

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141148

Czego tu się spodziewać po GoldStar? Dałem się wrobić w GT540 i do Andka 2.2 nie potrafili zrobić aktualizacji – „nie da się” A jednak się da (niestety nieoficjalnie). Amatorzy.

• Anonymous
      Guest

a juz myslalem ze LG 4X HD bedzie w gronie szczesliwcow..

• Anonymous
      Guest

A ja ciągle czekam trzymając w reku LG Optimus Black (P970). Tez było obiecane, że ICS zawita w IIQ2012, później wrzesień 2012. Mamy połowę października a w kwestii aktualizacji cisza jak makiem zasiał. Dobrze, że Cyanogenmod działa i już jest prawie stabilna wersja JB 😉

• PLANET
      Member
      Liczba postów: 288

Jedyny dobrze aktualizowany LG to bedzie Nexus ; ) Szkoda tylko, ze bedzie mial te problemy z pamiecia..

• Anonymous
      Guest

Ja mam LG L7 i jest zajebisty nieoficjalnie zrobiłem go do 4.0.3 z Rootem (wczesniej był 4.0.1 brandowany z Play a teraz śmiga jak marzenie a jak nie miałeś nie testowałeś to nie hejtuj telefonu bo LG ładnie go zrobił szkoda ze 512 mb ramu ale za tą cene …)
      jako MP3 na wykłady moze byc osobiscie używam HTC One X 😉

Viewing 6 reply threads
Reply To: LG zapowiada aktualizację swoich telefonów do Androida 4.1
Your information: