Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Letnie promocje w TP

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Telekomunikacja Polska przygotowała na lato promocje dla klientów, którzy w tym czasie będą szukać ciekawych ofert telekomunikacyjnych. Od 1 lipca 2009 r. można zamówić neostradę z nawigacją GPS, odebrać bon na zakupy czy kupić nowoczesny telefon bezprzewodowy za złotówkę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

gdyby przez te 2 lata bylby tanszy abonament np 35zl (tp60) to moglbym w to wejsc. a tak dla samych bonow Sodexo…….

• Anonymous
      Guest

Lepsze bony niż nic 😉 Zawsze fajniej jak przy zakupie dostajesz jakiś gratis do zamówionej usługi. Dla mnie nawet ok (gdybym korzystał ze stacjonarki ;)) byłby ten telefon bezprzewodowy za 1 zł. Słyszałem, że samsungi są spoko…

• Anonymous
      Guest

mogliby dac lepsza oferte cenowa dla neostrady… Obecnie place 54 zł za neo 512 (lepsza u mnie nie pójdzie) a u konkurencji za tyle można mieć 4 mb/s

• Anonymous
      Guest

ta nawigacja na allegro po 300 zł chodzi… przyjmując ze za rok obniżą abonament o jakieś 10-15 zł mies. to przez nastepne dwa lata umowy zaplacimy od 240 do 360 zł wiecej czyli mniej wiecej wychodzimy na 0 jesli bysmy wzieli ta nawigacje. tak wychodzi z moich szybkich obliczen…

• Anonymous
      Guest

Jestem w TP juz drógi raz,byłem 2004-2006 miałem wtedy przesył 640 bez ograniczeń.Chodzilo wszystko jak po drucie.Teraz mam 1MB i czasami zastanawiam sie czy było warto…wiązać sie na 3 lata :(( Bo nieraz to chodzi jak krew z nosa a doprosić sie o cos czyli poprawe to B ciężko :(( Ale cóz TP jest jak narazie Monopolistą i puki co rozdaje karty lecz nie wszędzie tylko w tych pomniejszych aglomeracjach gdzie jest mniejsza konkuręcja.A to że daja na przedłużenie telefon nówke czy nawigacje którą mało kto kupuje to inna sprawa.Reasumując wiążąc sie na takie 3 lata trzeba to głęboko przemyśleć by póżniej nie pluć sobie w brode.

• Anonymous
      Guest

Ja na szczęście zawsze podpisuje umowe na 12 mies. bez zbędnych gadżetów 😉

• Anonymous
      Guest

toledo45: Bez przesady z tym monopolem, przecież jest teraz tylu innych dostawców netu. Co do gadżetów, jedni lubią inni nie…rzecz gustu.

• Anonymous
      Guest

Sodexho. Heh, pewnie pracownikom odebrali 😀

• Anonymous
      Guest

Na 1 rok można.

Na 2 lata trzeba się bardzo głęboko zastanowić.

Na 3 lata N-I-G-D-Y.

Viewing 9 reply threads
Reply To: Letnie promocje w TP
Your information: