Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konto playblog zostało zablokowane?

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

BlogPlay.pl – oficjalny blog sieci Play prowadzony przez rzecznika sieci Marcina Gruszkę został zablokowany ?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

jak to czemu – pewnie nie został opłacony serwer wirtualny

• Anonymous
      Guest

Dokladnie, ktos albo zapomnial oplacic fakture albo zaksiegowac ja.

• Anonymous
      Guest

Cały profesjonalizm Playa – jak można zapomniec o zapłacie za konto? Przecież to nie prywatny blog, fatalny wpływ wizerunkowy ma taka wtopa

• Anonymous
      Guest

oj widzę że konkurencja komentuje ;D

• Anonymous
      Guest

I mają rację.

• Anonymous
      Guest

No trudno się nie pośmiac, jak ja bym zapomniał opłacic domeny klienta, to by mnie z pracy pogonili. Brak kontroli nad terminem opłaty to naprawdę spory błąd

• Anonymous
      Guest

widze wypowiedzi na temat a czy wy wszystkie rachunki tak na czas płacicie może grucha chce odpocząć a to najlepszy sposób na nie czytanie pierdół od takich debili jak wy

• Anonymous
      Guest

@yut twój ISP w ramach wiosennych porządków powinien Ci

sieć odciąć

• Anonymous
      Guest

Z tego co pamiętam to nie pierwszy raz Play nie opłaca w terminie domeny. Kiedyś nie opłacił playmobile.pl 🙂 Widać solidność firmy – widać nie tyko bok play jest zupełną abstrakcja. Nie będę wspominał o jakości sieci. 🙂

• Anonymous
      Guest

a co ma jakość do blogu?? mam wrażenie że czytam tu bandę ludzi bojkotujących Play?? Krytyka?? ok ale niech będzie konstruktywna i podparta argumentami…

• Bandyto3xx
      Participant
      Liczba postów: 109

Trochę dziwny przypadek 🙂 Ale że w niedzielę zablokowali? Przecież nikt chyba nie pracuje :/

• Anonymous
      Guest

Zerkalem o 4 w nocy i juz bylo zablokowane. Wczoraj okolo 22 napewno jeszcze dzialala.

• Anonymous
      Guest

Świetny chwyt marketingowy krakowskiej firemki

hostingowo-domenowej. Rzeczywiście niezły obciach, że

domena nie była podpięta pod jakiś serwer Playa tylko

leciała na wykupionym hostingu.

• Anonymous
      Guest

Nie spodziewałbym się, iż to celowe działanie domeny.pl. Chociaż ktoś z pewnością zawalił.

Co do twojej oceny profesjonalizmu firmy po tym czy blog "trzyma" na własnych serwerach to nawet komentować mi się nie chce. Ale dla twojej informacji przekażę, że jest to niemal standard, a przyczyn jest kilka. Przede wszystkim serwer z możliwością "swobodnego" dodawania treści przez użytkowników zewnętrznych to potencjalne źródło ataku na sieć korporacyjną. Dodatkowo nie trzeba angażować własnego działu IP do jego obsługi i mogą oni zająć się sprawami, które są kluczowe dla operatora.

Ciekawe jak zareagujesz na informacje, że cała grupa TP umieściła swoje blogi w serwisie zewnętrznym (netpr.pl). Pewnie także są nieprofesjonalni. To pewnie według ciebie jedynie Era i Plus są profesjonalistami w blogowaniu ;)?

Viewing 14 reply threads
Reply To: Konto playblog zostało zablokowane?
Your information: