Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Kontakt ZUS-em przez internet lub telefon

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Załatwienie sprawy przez Internet bądź telefon już w niedługim czasie będzie codziennością w kontaktach z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych. Zakład rozpoczyna realizację współfinansowanego przez Unię Europejską projektu Platforma Usług Elektronicznych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135606

Smiech na sali.Zus zgubil mi skladki za 2004 rok i dotejpory bylem z 6 razy,wyslalem z 20 listow/prosb i co i nic.Nic dziwnego ze Zus niema na renty i emerytury i pozycza w bankach.Teraz przez net to ani tyle niezalatwisz.

• Anonymous
      Guest

Dodam ze za kazdym razem wyluszczam sprawe z pol godziny poczym zaczyna sie spychologia i bieganie po pokojach.Nikt nic niewie,nieumie,niemoze…daja mi poraz kolejny kartke gdzzie wpisuje te same dane.Po pol roku przychodzi odpowiedz ze pieniadzy niema.Poczym ide tlumacze…pisze znowu to samo tylko z pytaniem dlaczego.Po pol roku to samo.Niedziwie sie ze kiedys jakis czlowiek niewytrzymal psychicznie i chcial matolom wpierdolic.Takich huji jak ma zus chyba niema nigdzie.A dodam ze i ja sie wkorwilem zadzwonilem do rzecznika prasowego…mowil ze osobiscie sie sprawa zajmie…a bylo to w maju!I co i nic.

• Anonymous
      Guest

Kur_wa zajebiscie ci wspolczuje – powaznie. Jak im bedziesz chcial wpierdolic zeby cos sie ruszylo, bo bedziesz posadzony o niedozwolone czyny 🙁 inaczej nic nie uzyskasz. ni chu_ja musi ci sie udac !!!

Viewing 3 reply threads
Reply To: Kontakt ZUS-em przez internet lub telefon
Your information: