Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Komórka dla dziecka na gwiazdkę?

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Święta zbliżają się wielkimi krokami. To ostatni dzwonek na wybranie prezentu dla własnych pociech. Duży kłopot sprawiają upominki dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym – niby jeszcze małych ale już na tyle dużych, że zwykła lalka po prostu nie wystarczy. Wśród lawiny pomysłów i życzeń pojawia się telefon komórkowy. Co robić?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135693

Moja propozycja jestes nastepujaca: nowo narodzonym bobasom powinni od reki wszczepiac implanty GSM i problem z glowy.Proponuje lidera w tym dziale firm na N (pod wzgledem ilosci wypuszczanych modeli i udzialu na rynku)

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

7 i 14 lat to zbyt duża rozbieżność!

• Anonymous
      Guest

moim zdaniem dzieciak do 8-9 roku życia nie powinien mieć komórki. miałbym opory przed dawaniem telefonu 10-latkowi, chciałbym dzieciaka uchronić przed tym g… jak najdłużej. od 13 lat to już chyba nie do uniknięcia i dzieciak i tak wymusi na rodzicu kupno komórki

• Anonymous
      Guest

Ja na święta zrobiłem prezent nie tylko dzieciakom ale i sobie. Komórki już mają więc zainwestowałem w szybszy komputer i internet(freedom). Akurat była promocja takie 2w1. Zobaczymy jak się bedzie spisywać, jutro zainstalują.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Komórka dla dziecka na gwiazdkę?
Your information: