Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Kolejne odsłony kampanii Rarka MixPlus

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

MixPlus: autobus to nowa odsłona październikowej kampanii reklamowej, która wspiera najnowszą promocję MixPlusa, na którą składa się aż 4200 utworów do ściągnięcia z internetowego sklepu z muzyką, muzodajnia.pl za 10 zł, w ramach miesięcznego doładowania o wartości 40 zł, oraz multimedialny telefon – Samsung Corby.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135625

niezbyt mi się to podoba. trochę polewka z warszawskiej piosenki, jakieś kretyńskie różowe przebranie. nie tak to wygląda, dla mnie miernota

• Anonymous
      Guest

to ja już wolę te reklamy albo z mumio albo chociażby te orange. A i oferta na kolana nie powala… bo przecież i tak za smsy trzeba dodatkowo płacić a w pomarańczy (tej za 55 zł) są wliczone w abonament.

• Anonymous
      Guest

Nie widzę żadnej polewki z warszawskiej piosenki…

Akordeonistę ubrali faktycznie dość nietypowo, ale to przecież spot reklamowy – komercha. Stylistka miała go wpakować w szary sweterek?? Logika.

A tego chłopaka od telefonu to widzę już w kolejnej reklamie. I chyba w jakimś magazynie widziałam jego zdjęcia. Fajnie gra twarzą, ma strasznie wyraźną mimikę. Co do oferty, moglabym na nią pójśc gdybym była w Plusie;P

• Anonymous
      Guest

Mi się ta reklama pozytywnie kojarzy, bo nuta jest genialna! Sam Corby jest wyjątkowo ładny i poręczny!

Ten koleś śmieszny!:D Na wszystko ma wywalone! Ciekawe czy ma bilet haha!

Do budy teraz ;/;/ ;(

• Anonymous
      Guest

Ten chłopak jest słodki!!!!!

Viewing 5 reply threads
Reply To: Kolejne odsłony kampanii Rarka MixPlus
Your information: