Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Karta Polbank-Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Karta kredytowa Polbank-Era otrzymała najwyższą ocenę w analizie przeprowadzonej przez firmę doradczą Finamo i opublikowanej w Gazecie Prawnej w dniu 09.06.2009 r. Analitycy docenili przede wszystkim usługę ,,moneyback”, czyli zwrot dla klienta 1 % wszystkich wydatków dokonywanych tą kartą.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138526

niw wiem czemu wygrala tam wystarczy miec nawet taktaka od 5minut by o taka karte wnioskowac , o lepiej juz skorzystac oferty alior banku tu nie trzeba miec tak tak lub era abo, a akrta nie dla abonentow a dla kogos kto zadeklaruje ze ma nr w erze to tyle a dzialanie systemu bankowsci polbank maskrkra!!!!! jak nie kleska transakcje niewidoczne!

• Anonimowy
      Gość

nie wiesz o czym piszesz, więc do kogo masz pretensję? wygrała w kategorii kart oferowanych we współpracy operatora i banku. w takim segmencie PolbankEra daję największe korzyści i tyle

• Anonimowy
      Gość

pracowalem tam to wie co mowi /!!!

• Anonimowy
      Gość

skoro dziwi się, że nie wygrał ALior, który nawet nie ma karty z operatorem (ergo: nie był brany pod uwagę)to nie wie co mówi!powtórzę : tylko PolbankEra w tym segmencie daję zwrot 1% transakcji

• Anonimowy
      Gość

Proste ze tak, ta ich oferta jest bardzo dobra. 1% to niby nie duzo ale to jest zawsze 1% mniej za wszystko co kupilismy takze moze byc zaraz duzo. Takze obiektywnie patrzac dobra oferty Ery i Polbanku.

• Anonimowy
      Gość

Karta bardzo dobra – jeśli nie najlepsza – nie tylko wśród kart partnerskich . Bankowość internetowa Polbanku pod psem . Jednak nie trzeba mieć konta w Polbanku , aby posługiwać się ta kartą .

• AnnaJK
      Członek
      Liczba postów: 1

Ludzie zawsze narzekaja. Karta jest bardzo wygodna, bo mozna nia placic wszedzie i wszedzie jest zwrot wydatkow( a nie tylko w wybranych drogich sklepach) Zakupy robi kazdy, atu mozna dostac zwrot wydatkow i kupic dodatkowy prezent komus w tej cenie. Jest wygodna, a smsmy przychodza zawsze i nie musze o niczym pamietac. ,Malo tego za granica place mniej i duzo taniej niz w kantorze! Za karte nie musze placic (co to jest 36 transakcji- zawsze to duzo przekracazm) Na poczatku sie balam ze nie bede o niej pamietac, ale dostaje comiesieczne bilingi i do tego faktycznie warto jej uzywac. Kupilam dzieciom laptopa na raty taniej niz w sklepie na raty. NIE PRAWDA, ZE KAZDY MOZE MIEC. MoJ ZNAJOMY Z PRACY BARDZO CHCIAL JA MIEC I MU NIE przyznali, chyba mial za duzo rachunkow nieoplaconych w erze. Ja nie mialam jeszcze takiej dobrej karty za dramo.

• Anonimowy
      Gość

karta wygodna w użyciu i tania w utrzymaniu.

Co do bezpieczeństwa to bym jednak polemizował.

ok 30 % terminali nie woła pinu tylko podpis a wiadomo podpisu nikt nie sprawdza.
      Płatność w internecie to nie zawsze otrzymuję sms-a z potwierdzeniem
      jeżeli transakcja jest anulowana to nie mamy przez miesiąc o tym informacji.

[b] Bankowość elektronicxzna w Polbanku w skali o 0-5 oceniam na 1[/b]

lista transakcji do karty generowana jest [b] raz w miesiącu [/b] a saldo DR (zadlużenia uaktualnianie jest z kilkudniowym poślizgiem.
      Nic tylko zbierać potwierdzenia z płatnosci i prowadzić zeszycik.

Nie wiem czy Polbank zamierza poprawić dwój system bankowości internetowej bo to jest kluczem do rozwiązania problemu.

Na razie na szczęście nie miałem reklamacji więc nie wiem czy reklamowana odpowiedzialność Polbanku za nielegalne transakcje.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Karta Polbank-Era
Twoje informacje: