Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Jak dlugo będzie trwala oferta stan darmowy w Play?

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Razem z zespołem stworzyła pełną ofertę PLAY FRESH, która zastała wprowadzona na rynek prawie doładnie rok temu. Dziś na blogplay.pl Karolina – BRAND MENAGO brandu FRESH – odpowiada na pytania blogowiczów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Bandyto3xx
      Participant
      Liczba postów: 109

nawet nicków nie osunęliście 🙂 szkoda ze nie daliście

jeszcze zęby osoby maila wysłały 🙂

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135721

Bandyto3xx – napisz drugi pots o tym samym, ale po polsku.

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

na urodziny niech najlepiej wprowadza promocje "Telefony na deser" ktora juz raz mieli

• Anonymous
      Guest

Pamietam "Telefon na deser", sam skorzystałem z Playseta za złotówkę (służy do dzisiaj) to była fajna promocja i przede wszystkim taka nie na chama.

• Anonymous
      Guest

Chętnie bym skorzystał z telefonu na deser 🙂 fajna promocja !

• Anonymous
      Guest

Stan darmowy jest bezterminowy jak to ma często miejsce w Play, przynajmniej wiemy, że do końca marca się nie skończy, ale może po … świętach wielkanocnych? Kto wie? 😉

• Anonymous
      Guest

@piotrek21, jak już w innym wątku pisałem- nie ma już telefonu na deser. można w podobny sposób zdobyć telefon tylko w ofercie Telefon bez związku w Heyah. @zypolek, biorąc pod uwagę sposób, w jaki P.lay przedłużył i potem odwołał ofertę Darmowego Numeru- to samo może spotkać Stan Darmowy. W ten sam sposób, z dnia na dzień, zmniejszyli również bonusy smsów do wszystkich sieci. To niezbyt dobrze świadczy o stabilności oferty, ale miejmy nadzieję, że taki scenariusz się nie powtórzy. Np. w Tak Taku wszystko jasne: promocję w godzinach za grosze czy numerkach za grosze obowiązywały wz góry określonych ramach, więc nie było przykrych niespodzianek.

• Anonymous
      Guest

podobnie jest w pomarańczy, w której telefon mam od kilku lat, ustawiam sobie odpowiednie pakiety minut i smsów (grosz za sms, nakręcone minuty jak muszę dłużej pogadać) i korzystam. Nie sadzę żeby play nagle odwołało stan darmowy, bo to jest dobra promocja,strzelili by sobie gola samobójczego, szkoda tylko że tą wersje mini stanu darmowego tak zepsuli (wprowadzając ją tylko dla wybranych), no ale cóż

• Anonymous
      Guest

Dziś rozłączyło mi połączenie… Stan darmowy oficjalnie istnieje po sprawdzeniu kodem ale praktycznie nie mogę już zadzwonić na Play. To już koniec??????

Viewing 9 reply threads
Reply To: Jak dlugo będzie trwala oferta stan darmowy w Play?
Your information: