Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › iPlus bez limitu transferu. Nowa usługa dla Klientów iPlusa – iPlusopobieracz
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest21 grudnia 2009 at 17:52Liczba postów: 135711Biorąc pod uwagę opcje rozłączania oraz kilku innych spraw do tego siedzenia po nocy żeby zaciągnąć plik ważący naście MB i też nie wiadomo czy się ściągnie. Jak dla mnie Plus powinien najpierw dopieścić swoją ofertę abonamentu bo masę ludzi stracili a nie zabierać się za takie rzeczy.
-
Anonymous
Guest21 grudnia 2009 at 19:46Liczba postów: 135711Wyraźnie pisze że każdy kto włączy tę usługę w okresie promocyjnym ten już ja ma włączoną "na stałe’ za 0,-złp miesięcznie. Czyli że i po promocji nie będzie płaćił nic albo inaczej; że będzie płacił za usługę 0,- złotych polskich miesięcznie. Jesli jest inaczej to mnie objasnijcie kochani. 🙂 Z góry dziękuję….
-
No bardzo fajny pomysł. Musze przyznać, że z rok temu jak ktoś mnie pytał jaki wybrać internet prawie bez zastanowienia odpowiadałem Play ze względu na cenę. Dzisiaj jednak to już Plus wygrywa. Tą ofertą Plus bije wszystkich moim zdaniem. Można przypuszczać, że rok 2010 będzie rokiem walki w mobilnym internecie.
-
Anonymous
Guest22 grudnia 2009 at 08:41Liczba postów: 135711A ja powiem, że nie ma się czym podniecać. Dlaczego? Bo póki co net mobilny nie jest w stanie zastąpić porządnego łącza kablowego. Jakby ktoś nie wiedział to jakieś 3-4 lata temu nie było limitów na iplusie WOGÓLE. Czy to za dnia czy w nocy. Korzystałem z takiej oferty przez blisko rok bo nie miałem kablówki – łącze UMTS w Centrum Warszawy. Niestety często szlak mnie trafiał bo łącze potrafiło się kilka razy w ciągu godziny rozłączyć albo mieć time-out. Jak przesiadłem się na kablówkę to dopiero odetchnąłem.
Wiem, że teraz jest HSDPA i sieć zwiększyła przespustowość, ale jakość dalej pozostawia wiele do życzenia. Korzystam sporadycznie z netu w ten sposób w Orange przez Samsung Omnia… I niestety do kabla ciągle wiele brakuje.
Podsumowując, net mobilny to net mobilny do sporadycznego korzystania. Do ściągania plików jednak jeszcze długo pozostanie stałe łącze.
-
Anonymous
Guest22 grudnia 2009 at 18:29Liczba postów: 135711 -
Anonymous
Guest27 stycznia 2010 at 14:22Liczba postów: 135711 -
Anonymous
Guest13 marca 2010 at 13:00Liczba postów: 135711Aby aktywować usługę wysyłanie smsów nic nie da, wiem po sobie. Należy zadzwonić do biura obsługi, koszt to 1zł za cały przebieg rozmowy.
Konsultant poprosi o nr karty więc warto mieć przy sobie a nie szukać w szale pospiechu. Poprosi o podanie danych w celu potwierdzenia tożsamości i zakomunikuje że usługa będzie aktywna od 00.00 z tym że niby mam to aktywowane a liczniki dalej biją, może chodzi tu tylko i wyłącznie o transfer plików ściąganych. Proszę mnie o świecić.
-
Anonymous
Guest23 kwietnia 2011 at 15:26Liczba postów: 135711
-
-
AuthorPosts