Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe iPhone 3GS 32GB najdroższym telefonem dotykowym

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Według najnowszego rankingu dotykowych telefonów komórkowych, iPhone 3G S 32GB jest obecnie najdroższym urządzeniem w tej kategorii. Zestawienie zdominowały telefony HTC – aż 7 przedstawicieli.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135892

Ja raczej wolał bym sobie kupić LG czekoladkę niż Iphona

• Anonymous
      Guest

Co ma cena do jakosci.Johny Walker Black Label 40% kosztuje 105zl a u mnie na wiosce w smaku cos podobnego 15zl za 1l.A potrafi podobnie sponiewierac.Podobnie jest z telefonami.Moj typ to omnia hd.Ta cena 1 899,40 zł jest za 8gigowa wersje,16 kosztuje juz ponad 2,5tys!Choc taniej kupic 8 gigowa wersje i karte pamieci 16gigowa sandisca za 140zl.

• Anonymous
      Guest

bardzo madre rozumowanie po co kupowac Mercedesa przeciez "Maluchem" tez dojedziesz 🙂

• Anonymous
      Guest

Wysoka cena w tym wypadku,nie znaczy wysoka jakość.

• Anonymous
      Guest

ale wysraliście cene szajsfon nowy można miec już od 2200 a i tak za to gówno nie dał bym więcej niż 50 zł.

• Anonymous
      Guest

Ja miałem do wyboru iphone 3gs, nokia n900. I wybrałem nokie n900, ze względu na fizyczną klawiaturę qwert, świetny aparat oraz przeglądarke mozilla, która radzi sobie z wszystkimi stronami.

• Anonymous
      Guest

Ale to raczej LG Bl40 jest lepiej przystosowana do przeglądania stron www bo ma ekran o przekątnej 4 cali a Nokia nie ma aż takiego ekanu!

Viewing 7 reply threads
Reply To: iPhone 3GS 32GB najdroższym telefonem dotykowym
Your information: