Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Internet Sferii z laptopem MSI

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Operator telekomunikacyjny Sferia od początku listopada zaproponuje swoim klientom ofertę internetową z laptopem. W ramach oferty klient, który podpisze specjalną umowę promocyjną, będzie miał możliwość zakupu laptopa MSI Wind U100-458PL z nagrywarką zewnętrzną Sony NEC DRX-S70U-R w promocyjnej cenie. Koszt zestawu (laptop z nagrywarką) wyniesie 1 zł brutto.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135719

sferia, kurde, zdecydowanie wole zainwestowac w mobilny, chocby w iplusa. ponoc komputer swiat oglosil, ze iplus teraz najlepszy wsrod mobilniakow , prawda to ??

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem najgodniejsze warunki proponuje Netia. Poza tym nie wiem czy widzieliście jakie można rzeczy od Netii dostać za podpisanie umowy! Nawet lot szybowcem czy kurs przygotowania Sushi, lol ! Nie byłem tego świadom!

• Anonymous
      Guest

nie no, ale płacić ponad 100 zł przy 3-letniej umowie tylko po to, zeby mieć laptopa, który za 6 miesięcy najpóźniej będzie tak stary, że tylko na śmietnik się będzie nadawał, to wg mnie trochę bezsensowne. Netia daje 600 zł do wypłacenia w bankomacie jak ktoś tak zechce. niech to przebiją.

Viewing 3 reply threads
Reply To: Internet Sferii z laptopem MSI
Your information: