Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Ile ministrowie wydają na rozmowy telefoniczne

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Dzisiejszy Super Express publikuje zestawienia kosztów rozmów telefonicznych ministrów i wiceministrów od początku kadencji do czerwca 2009 r. Łączna suma rachunków wynosi 575 tys. zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Ciekawsze byłoby porównanie ile poszczególne ekipy rządzących wydawały. Chciażby porównać PiS i PO.

• Anonymous
      Guest

No i oczywiście można dołaczyć do rankingu ekipię prezydencką.

• Anonymous
      Guest

Jak dla mnie, minister moze siedzieciec 24 na dobe na komorce… naprawde zalosne sa dla mnie takie wyliczanki. Telefon to narzedzie pracy… To jakby rozliczac budowlanca ze zuzycia lopaty…

• Anonymous
      Guest

Kordi masz rację. Niech sobie gadają. W końcu muszą parę spraw dla nas załatwić. Ale skoro już robią takie rankingi to niech będą ciekawsze.

• Rork
      Member
      Liczba postów: 133

Patrząc po efektach pracy darmozjadów i obiboków (innych w rządzie nie ma), to były to pieniądze (moje!) wyrzucone w błoto.

• Anonymous
      Guest

A co tu się dziwić, że Minister Spraw Zagranicznych wydał 28 450 zł. na telefon, skoro jak sama nazwa piastowanego stanowiska mówi, musi ciągle mieć międzynarodowy kontakt, a takie rozmowy jak wiadomo – kosztują. Sam miesięcznie wydaję ok. 250 – 300 zł. a żadnym ministrem nie jestem i nigdy nie będę, więc nie dziwię się ludziom, którzy cały czas muszą gdzieś dzwonić.

Viewing 6 reply threads
Reply To: Ile ministrowie wydają na rozmowy telefoniczne
Your information: