Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria HP Slate znamy cenę oraz datę premiery urządzenia?

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

Na targach CES 2010 firma Microsoft zaprezentowała nową generację komputerów przenośnych, Slate PC. Jednym z przedstawionych urządzeń był produkty firmy HP- HP Slate, który może być traktowany, jako konkurent nadchodzącego iPad’a. Hiszpański serwis Clipset dotarł do informacji związanych z ceną urządzenia oraz jego datą premiery.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

hp wbil zgnitej papierowce noz w plecki i kreci rekojescia

• Anonymous
      Guest

oczywiscie, ze hp 😀 jezeli mam placic to chce, zeby to urzadzenie mi sie przydawalo do pracy, a nie tylko do pochwalenia sie przed znajomymi jak jest w przypadku ipad.

• Anonymous
      Guest

a na cholere taka zabawka za cene laptopa? Cena gazety elektronicznej kosztuje niewiele mniej od zwyklej papierowej, ksiazek w wersji elektronicznej nie ma. Jest kilka bibliotek z ksiazkami elektronicznymi, glownie w pdf, ale to najczesciej klasyka, gdzie juz prawa autorskie nie obowiazuja. Nie znam ZADNEJ nowej ksiazki, ktora jest w tej chwili w ksiegarni i mozna ja kupic rownolegle w wersji elektronicznej. Przyszlosc nalezy do tych urzadzen, ale na razie rewolucji nie ma.

• Anonymous
      Guest

Po co w ogole windows.skoro jest darmowy Linux.Monopolisci z Usa.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem główną wadą iPad’a jest to iż nie można do niego podłączyć pendrive i normalnie sobie zgrać dane, to jest najgorsza rzecz w tym urządzeniu, bo nawet jakby były też tam takie przydatne programy to cięzko by było wymieniać dane, albo drukować :/

HP Slate jest spoko, znaczy na pewno lepszy niż iPdad pod względem funkcjonalności, dzięki W7 (jak pójdzie Windows to i Linuxa można zainstalować), więc jest to bardzo praktyczne (oczywiście pomijam klawiaturę która musi być mniej praktyczna niż w laptopie bo zasłania ekranu), pytanie jest ile to na baterii wytrzyma.

ja bym się jeszcze zastanowił nad Notion Ink – Adam, nie ma jeszcze w sprzedaży ale zapowiada się ciekawie, znaczy nie będzie tak praktyczne jak Slate, ale za to ma mieć niezłą cenę i oszczędny procesor, a systemem Android przebije iPad w obsłudze (możliwość wymiany danych, wielozadaniowość itp)

Viewing 5 reply threads
Reply To: HP Slate znamy cenę oraz datę premiery urządzenia?
Your information: