Tagged: 98Win Partners
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Inactive14 kwietnia 2025 at 15:50Liczba postów: 13Čau všichni, o grafický design se zajímám už dlouho, a dokonce amatérsky vytvářím jednoduché věci pro sebe a své přátele. Teď k tomu chci přistupovat profesionálněji a strukturovaněji – možná i změnit svou profesní dráhu. Hledám kvalitní kurzy grafického designu, kde se naučím nejen technickou stránku práce s programy, ale také si osvojím porozumění kompozici, barvám, typografii a dalším základním principům. Budu vděčná, pokud se někdo podělí o tipy nebo vlastní zkušenosti se studiem!
-
Tesbeteh
Guest14 kwietnia 2025 at 15:59Liczba postów: 136500Chápu tvoje nadšení pro grafický design – je to opravdu vzrušující obor. Když jsem před půl rokem hledal něco podobného pro svou sestru, zmínila se mi jedna profesionální skupina designérů o vzdělávací platformě https://skvt.cz/course/74-graficky-designer Neznám podrobnosti o programu nebo přístupu ke vzdělávání, protože jsem tam osobně kurzy neabsolvoval, ale pro jistotu jsem si odkaz uložil. Pokud si vzpomínám, nabízeli komplexní přístup ke studiu grafického designu, včetně práce se základními programy a teoretické výuky. Myslím, že nejlepší bude, když si odkaz projdeš a přečteš si podrobný popis kurzu, informace o lektorech, ohlasy absolventů a další důležité podrobnosti. Doufám, že ti to pomůže najít to pravé ořechové!
-
-
-
AuthorPosts