Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Happy Hours w Cyfrowym Polsacie -2 razy więcej Internetu LTE

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Tylko do 24 sierpnia br. do godziny 12:00 na stronie http://www.cyfrowypolsat.pl można skorzystać z wyjątkowej promocji Internetu LTE operatora, w ramach której otrzymamy pakiet 60 GB za jedyne 25 zł miesięcznie z rabatem w programie smartDOM. Ale to nie wszystko.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Happy Hours w Cyfrowym Polsacie -2 razy więcej Internetu LTE

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141114

No to nie wiem, czy ktoś przebija taką ofertę. Ciekawe, że ten smart dom bardziej korzystny dla klientów CP niż dla Plusa.

• Anonymous
      Guest

11. W celu umożliwienia wszystkim Abonentom sprawiedliwe korzystanie z sieci Polkomtel stosuje zasady Fair-Usage-Policy („FUP”). Celem FUP
      jest zapewnienie każdemu z Abonentów możliwość sprawiedliwego korzystania z Usług niezależnie od ilości przesłanych danych. Realizowane
      jest to poprzez przydzielanie odpowiednich wartości parametrów dostępu do sieci telekomunikacyjnej zgodnie z rosnącym zużyciem danych, w
      tym obniżenie prędkości transmisji danych do prędkości minimalnej 32 kb/s.

12. W celu realizacji FUP Polkomtel zastrzega sobie możliwość zmiany parametrów technicznych transmisji danych po przekroczeniu w
      jednym Okresie rozliczeniowym:
      a) 30 GB przesłanych i odebranych danych przy wyborze Promocyjnego Planu Cenowego Ja + POWER LTE 30 GB,
      b) 50 GB przesłanych i odebranych danych przy wyborze Promocyjnego Planu Cenowego Ja + POWER LTE 50 GB,
      c) 80 GB przesłanych i odebranych danych przy wyborze Promocyjnego Planu Cenowego Ja + POWER LTE 80 GB,
      d) 100 GB przesłanych i odebranych danych przy wyborze Promocyjnego Planu Cenowego Ja + POWER LTE 100 GB,

źródło: http://www.telepolis.pl/wiadomosci/plus-ja-power-lte-2-0,2,3,34229.html

• Anonymous
      Guest

jedna wielka bzdura po 40 dniach korzystania z tej promocji dostałem fakturę na na 170 zł ciekawo co będzie dalej

Viewing 3 reply threads
Reply To: Happy Hours w Cyfrowym Polsacie -2 razy więcej Internetu LTE
Your information: