Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Happy Days w e-sklepie – 100 GB w specjalnej promocji Plusa

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Tylko do 2 listopada można mieć Internet LTE z pakietem aż 100 GB i routerem nawet za 29,99 zł miesięcznie. Na http://www.plus.pl znów dostępna jest specjalna promocja HAPPY DAYS.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Happy Days w e-sklepie – 100 GB w specjalnej promocji Plusa

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141118

Dziś skończyła się podobna promocja na LTE w CP, także ci którzy się zgapili, teraz mają okazję zgarnąć dodatkowe GB danych w fajnej cenie od Plusa.

• Anonymous
      Guest

Dokładnie, to samo sam zauważyłem. Ale w Plusie tym razem chyba nawet taniej. Zwykle to cp mial ciekawsze happy hours, a teraz w Plusie wygląda to okazalej.

• Anonymous
      Guest

Kurcze, za 30 zł 100 GB to dobry pomysł. Warunek – trzeba już coś w plusie mieć. A ja akurat mam u nich telefon. Tadam! 🙂

• Anonymous
      Guest

100Gb w takiej cenie to bym brał w ciemno. Bardzo dobra propozycja. Jak się w końcu przeprowadzę do nowego mieszkania i będę potrzebował tv i neta na pewno o smartdomie pomyślę.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Happy Days w e-sklepie – 100 GB w specjalnej promocji Plusa
Your information: