Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Gra Colin McRae Rally za darmo od Plusha

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Wyścigi, drogie samochody i adrenalina. To wszystko znajdziecie w grze Colin McRae Rally, którą możecie zgarnąć za darmo od Plusha. Wystarczy, że kupicie starter Plush, podpiszecie umowę w Plush Mix, lub się doładujecie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Gra Colin McRae Rally za darmo od Plusha

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141117

Informacje o takich promocje od Plusha powinny być raczej w gimnazjum

• Anonymous
      Guest

Niby czemu? Fajna gierka, kiedyś grałem na kompie, a teraz będzie można na smartku pograć :). Zastanawiałem się, co za gadżet wypuszczą, bo długo było o plushaku cicho, ale z tą gieerką to elegancko trafili.

• Anonymous
      Guest

Może wstyd się przyznać, ale… zdobyłem :). Fajnie się gra i git majonez. Plush trzeba pochwalić za fajne bonusy promocje czy jak to tam zwał. Wcześniej pizza, teraz wciągająca gierka, w sumie nie ma źle 🙂

• Anonymous
      Guest

Ta gra kosztuje w Playsklepie ok. 10 pln, ale i tak się opłaca, bo w mixie Plusha wystarczy doładować za 20 pln, żeby ją dostać.

• Anonymous
      Guest

Bardzo fajna giera 😀 Doładowałem, pobrałem i pograłem. Świetna promocja, mam nadzieję, że za miesiąc coś nowego rzucą 😀

• Anonymous
      Guest

Takie promocje to ja rozumiem 🙂 Mogliby w plusie kiedyś pomyśleć o promocji: X zł do wykorzystania w sklepie play 😉 To byłoby coś i każdy by sobie mógł kupić apke jaką chce.

• Anonymous
      Guest

Miesiąc temu go ściągnąłem tego colina i do tej pory częśto gram. Propsy dla Pluszaka. I pozdro, bo fajna sieć.

Viewing 7 reply threads
Reply To: Gra Colin McRae Rally za darmo od Plusha
Your information: