Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Google Nova – e-Gigant ma spory apetyt na wejście na rynek telekomunikacyjny

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Google nie wystarcza już rozwijanie internetu w ramach usługi Google Fiber. Wyszukiwarkowy gigant chce zostać operatorem telefonii komórkowej. W ramach Nova Google miałoby zostać operatorem wirtualnym (MVNO) i usługa prawie na pewno zostanie uruchomiona w tym roku. Czy operatorzy powinni już zacząć się bać?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Google Nova – e-Gigant ma spory apetyt na wejście na rynek telekomunikacyjny

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141099

I zostanie na świecie jedyna słuszna FIRMA. Lub małymi kroczkami tworzy sie Skynet :-). Jedna i druga sprawa jest nie jest ciekawa mimo, ze lubię firmę Google.

• Anonymous
      Guest

Gdyby Google stworzyło własną sieć komórkową MVNO choćby w Polsce to na pewno nie byłoby to byle co i mogliby odnieść spory sukces.

• Anonymous
      Guest

ja myślę że w tym sekotrze nic nie zwojują, chyba że naprawdę tm wesprze ich swoją infrastrukturą

• Anonymous
      Guest

Moze by byl to przeciwnik Virgin mobile

• Anonymous
      Guest

Nie bardzo chce mi się wierzyć, że w Polsce miałby szanse. U nas nie lubią zmian operatorów. MVNO bez telefonów za 1 zł już nikogo nie rajcuje.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Google Nova – e-Gigant ma spory apetyt na wejście na rynek telekomunikacyjny
Your information: