Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim Goclever Quantum2 500: 5-calowy smartfon z HotKnot za 469 zł

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072
    • Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141151

Jak dla mnie prawie identyczny sprzęt co myPhone Cube. Z mikroszczegółami na korzyść kubusia. Wolałbym kupić coś co jest na rynku już jakiś czas i co sprawdziła masa użytkowników niż brać ten model.

Przepraszam, nie musicie podzielać mojej opinii, ale tak myślę.

• Anonymous
      Guest

Za tą kasę w media expert można kupić dużo lepszy sprzęt. Nie chce nikogo zniechęcać do tej marki, ale ja po prostu nie przepadam za GoClever.

• Anonymous
      Guest

Sprzęcik nie jest zły, ten Hot Knot to trochę niepotrzebny gadżecik zżerający baterię (NFC przecież jest). Jednak ja i tak wolę poczekać na jakąś przecenkę w Media Ex, albo neonet, bo wtedy najlepsze produkty mozna wyrwać.

• Anonymous
      Guest

Dodając parę złotych mam dużo lepiej wyglądającego Irona Bone Doogee. Czekam tylko na test czy oprócz wyglądu bebechy są też coś warte. Szkoda że testy nie pojawiły się przed zakończeniem promocji, ale mam nadzieje że na święta czy czas komunii będzie kolejna zniżka. To okres, który firmy nie przepuszczają aby zarobić.

• Anonymous
      Guest

Mieliście już z tym przyjemność? Bo zastanawiam sięnad kupjem, czekałem na premierę i jutro jadę do media expert, wziąć do łapy i pogadać , ale chciałbym znac opinie innych.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Goclever Quantum2 500: 5-calowy smartfon z HotKnot za 469 zł
Your information: