Start › Forum › Operatorzy › VOIP › Ewa Kasprzyk, jako MegaTeściowa w nowej kampanii UPC (wideo)
-
AuthorPosts
-
-
UPC Polska ruszyło z nową kampanią reklamową, promującą przełomową i innowacyjną usługę MyPrime Filmy i Seriale. To ponad 1000 filmów i seriali z najwyższej półki, bez żadnych limitów, które można oglądać również na laptopie, tablecie i smartfonie w domu i poza domem za jedyne 20 zł miesięcznie.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Ewa Kasprzyk, jako MegaTeściowa w nowej kampanii UPC (wideo)
-
-
Anonymous
Guest22 stycznia 2015 at 19:39Liczba postów: 141094Efekt zerżnięty z X-Men: Days of the Future Past.
UPC i tak nie ma u mnie zasięgu od kilkudziesięciu lat, a mieszkam w Katowicach. Tacy są „super” i naginają prawa fizyki, ale kabla pociągnąć nie umieją, bo 20 lat temu część ludzi w okolicy miało anteny satelitarne, a reszty nie było stać na kablowke, więc nie było zainteresowania – nikomu z firmy przez 20 lat nie przyszło do głowy spytać ponownie. -
Anonymous
Guest26 stycznia 2015 at 18:50Liczba postów: 141094Wszystko ok, ale czegoś tu nie rozumiem. W poprzednim spocie reklamowym para siedząca na kanapie była jedynie sąsiadami, z czego każdy z nich miał innego partnera. Teraz, w nowym spocie są oni razem. Tylko ja to zauważyłam?
Wiem, że jest to może nieistotny szczegół, ale mimo wszystko jakoś nie daje mi to spokoju za każdym razem, widząc tę reklamę :p
-
-
AuthorPosts