Start Forum Operatorzy VOIP Ewa Kasprzyk, jako MegaTeściowa w nowej kampanii UPC (wideo)

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

UPC Polska ruszyło z nową kampanią reklamową, promującą przełomową i innowacyjną usługę MyPrime Filmy i Seriale. To ponad 1000 filmów i seriali z najwyższej półki, bez żadnych limitów, które można oglądać również na laptopie, tablecie i smartfonie w domu i poza domem za jedyne 20 zł miesięcznie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Ewa Kasprzyk, jako MegaTeściowa w nowej kampanii UPC (wideo)

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3914

Bardzo sympatyczne, z dowcipkiem w finale. Pani Ewa się trzyma Dziewczyna! Jej spotowa synowa bombowa! Po tej reklamie chce się UPC- yć 😳 😛 obie Cacanki. 🙄 😳 za 20 zł wszystkie pro gramy 😉 😀 😎 Oferta przedstawiona bardzo zachęcająco… 😎

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141094

fakt, synowa zacna… ale sama reklama… od dawna jedynym spotem, który przełączałem szybciej były „Niskie ceny Eweliny L.”

• Anonymous
      Guest

Efekt zerżnięty z X-Men: Days of the Future Past.
      UPC i tak nie ma u mnie zasięgu od kilkudziesięciu lat, a mieszkam w Katowicach. Tacy są „super” i naginają prawa fizyki, ale kabla pociągnąć nie umieją, bo 20 lat temu część ludzi w okolicy miało anteny satelitarne, a reszty nie było stać na kablowke, więc nie było zainteresowania – nikomu z firmy przez 20 lat nie przyszło do głowy spytać ponownie.

• Anonymous
      Guest

Ja widzę tylko cycki :O

• Anonymous
      Guest

Wszystko ok, ale czegoś tu nie rozumiem. W poprzednim spocie reklamowym para siedząca na kanapie była jedynie sąsiadami, z czego każdy z nich miał innego partnera. Teraz, w nowym spocie są oni razem. Tylko ja to zauważyłam?
      Wiem, że jest to może nieistotny szczegół, ale mimo wszystko jakoś nie daje mi to spokoju za każdym razem, widząc tę reklamę :p

• Anonymous
      Guest

A.co mowi na koncu Pani Ewa bo nie.moge zrozumiec :\

• Anonymous
      Guest

ganska mówi na końcu??

Viewing 7 reply threads
Reply To: Ewa Kasprzyk, jako MegaTeściowa w nowej kampanii UPC (wideo)
Your information: