Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era zmodyfikowała Promocję Doładuj z Abonamentu z premią

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Mając telefon abonamentowy w Erze można zasilić konto każdego Użytkownika Tak Tak, Heyah oraz Abonenta oferty MIX. Przy każdym doładowaniu z abonamentu Użytkownik zyskuje minuty wymienne na SMS-y.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135622

Od pewnego czasu liczyłem na taką zmianę. To zawsze 3 miesiące przedłuża konto, a i bonus większy. Dobrze, że się wsłuchali w prośby klientów

• Anonymous
      Guest

Ciekawa zmiana, i na dodatek- ciekawy bonus. A zastosowanie tego rodzaju doładowania daje większe możliwości, choćby posiadania kasy na koncie w sytuacjach podbramkowych.

• Anonymous
      Guest

Czy ma ktoś poprzedni regulamin ery dotyczący doładowania z abonamentu?

Doładowałem sobie konto przed zmiana regulaminu, powinienem dostać 600 sms-ów bądź 10 minut gratis w Heyah – nie dostałem, a oni teraz twierdzą, że nigdy takiej promocji nie było!! Żeby złożyć reklamację, muszę mieć poprzedni regulamin, a ten już został ściągnięty ze strony:/

Jeśli ktoś ma, proszę o przesłanie na mój e-mail. Z góry bardzo dziękuję! – intrex@wp.pl

Viewing 3 reply threads
Reply To: Era zmodyfikowała Promocję Doładuj z Abonamentu z premią
Your information: