Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Era chce odzyskać palmę pierwszeństwa
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest24 stycznia 2011 at 14:34Liczba postów: 141136Rakowski widać wie, co robi, bo jeżeli ktoś zapowiada, że przejmie palmę pierwszetwa heh, to nie po to aby na koniec roku spowiadać sie z centrali z nadspodziewanego fiaska swoich działań. To byloby nielogiczne, dlatego nowe oferty z przytupem będą musiały zdobyć swoich klientów. Po prostu będą musiały się czymś wyróżniać np. internetem. To sprawdziło się w animalsach bardzo dobrze jak ktoś zauważył, więc tu może być podobnie. @wiek ciekawe co powiesz, jak będziesz chciał czegoś od BOK Play:)
-
Anonymous
Guest24 stycznia 2011 at 16:23Liczba postów: 141136 -
Anonymous
Guest24 stycznia 2011 at 19:08Liczba postów: 141136– sms po 18 gr, zlodziejstwo,
– internet bez ograniczen, lecz po 100mb predkosc spada do 2kb ze nie mozna wyswietlic strony-oszusci,
– przedtem bylo za 6 zl na 2 tyg rozmowy do wszystkich w era, jak zobaczyli z uslugi duzo osob korzysta podwyzszyli na 9zl, zlodzieje, wystarczy…moge jeszcze … -
Anonymous
Guest24 stycznia 2011 at 19:49Liczba postów: 141136 -
Anonymous
Guest24 stycznia 2011 at 23:30Liczba postów: 141136No ciekawe czy i jak przełoży się to bezpośrednio także na klientów, chociaż póki co Erze nieźle idzie, ofertę prepaidową mają jedną z lepszych, zwłaszcza dzięki wszystkim dodatkowym pakietom i bonusom, takim jak podwójne doładowanie. Pakiet internetowy za 9zł to był znaczny przełom, rzeczywiście, rozwinięcie tej oferty może przynieść znaczne korzyści.
-
Anonymous
Guest25 stycznia 2011 at 05:12Liczba postów: 141136era zeszła na psy
potrafią człowieka wmanipulować w białych rękawiczkach.
np. w taktak biuro obsługi klienta koszt 2,44zł, nawet jeżeli po długim oczekiwaniu około 10minut nikt z obsługi nie odbierze, pobierana jest opłata,a reklamacji nieuwzgledniają !!!
Po drugie tworząc promocje tworzą je tak aby jak najłatwiej na niej się potknął abonent. np.podwójne doładowanie. Jeżeli ktoś nie dokładnie przeczyta regulamin promocji, a nie jest o to trudno bo często są zawiłe albo udostępniane z opóźnieniem po ukazaniu artykułu w portalach. – uwaga w kierunku kierownictwa działu odpowiedzialnego za te sprawy !!!
Ja na niedawno oferowanych promocjach dużo straciłem 2x150zł przez zbyt pochopne można powiedzieć z mojej strony skorzystanie z niej. Niby moja wina, ale ale jeżeli podejście eRY będzie takie to ja 10 razy się zastanowię czy skorzystać z ich ofert, a także czy polecić ją rodzinie i znajomym lub z niej zrezygnować. A to z pewnością jej nie przysporzy zysku. A ja będę bardziej uważny na „kanty czy tzw.świnie” z ich strony także odbiję to sobie z nawiązką. NACIĄGANIE nie popłaca !!!
-
-
AuthorPosts