Start Forum Rynek Rozliczenia i płatności E-commerce Polecony InPost w nowej, niższej cenie

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

E-commerce Polecony InPost – rozwiązanie które zapewnia szybką formę dostawy dla osób zamawiających produkty on-line – jest teraz dostępne w nowej, niższej cenie. Usługa dedykowana jest zarówno klientom indywidualnym, jak i właścicielom e-sklepów oraz innym partnerom biznesowym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: E-commerce Polecony InPost w nowej, niższej cenie

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141148

I co z tego jak awizo w skrzynce bo ludziom nie chce się dostarczać! I trzeba dymać do jakiegoś podrzędnego punktu alal kiosk lub foto by odebrać przesyłkę. Nie dziękuje. Kilka razy dałem szanse inpost a wole pocztę.

• Anonymous
      Guest

Głupi jestes i mieszasz fakty, In Post ma EPO i więcej punktów niż PP. Ilość odrzutów lub niedostarczeń zmalała o kilkadziesiąt procent i ludzie to widza, tylko takie dziadowskie trolle jak ty ciągle spamują portale tym samym hasłem, że awizo awizo….dałbyś spokój

• Anonymous
      Guest

hej kill649 poco masz wybierać pocztę (z jej usług korzystają tylko buraki) jak można skorzystać z usług firm kurierskich, mają teraz placówki w każdym mieście.

• Anonymous
      Guest

dobra usługa, zawsze zastanawiam się z czym jeszcze mogą mnie zaskoczyc. Przynajmniej nie trzeba będzie kupować w pakiecie

• Anonymous
      Guest

wlo … no proszę cie, kwestia jednostki, ja tez dostaje rozne przesyłki od listonoszki która mnie zna i mieszka niedaleko mnie. Ba nawet jak mnie nie ma to zamiast zostawiac awiza daje je mojej bacbce. Jednak mimo tego jak ide wysłac polecony to nie ide na poczte tylko do in postu bo nie mam zamiaru tkwić godziny w kolejce. Bo jest jedno okienko otwarte, trzy pracownice i 10 ludzi. Pani bierze kwit z awizo mowi zaraz sprawdze i idzie na zaplecze a ludzie stoja jak ciecie

Viewing 5 reply threads
Reply To: E-commerce Polecony InPost w nowej, niższej cenie
Your information: